Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (19 - 25 Şubat)

Netflix Türkiye 19 - 25 Şubat 2024 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta "Avatar: Son Hava Bükücü" çekerken onu 2. sırada yine "One Day" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Avatar: Son Hava Bükücü

1. Sezon

"Avatar: Son Havabükücü", dört elementle ilişkilendirilen uluslara bölünmüş bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Her ulustan "bükücüler", dövüş sanatları aracılığıyla bir elementi kontrol etme yeteneğine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de kontrol edebilir. Avatar, yani Aang (Gordon Cormier), dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve dostlarıyla birlikte Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim) ve Ateş Ulusu'nun yürüttüğü yıkıcı savaşı durdurmak için çalışır.

2. One Day

Mini - Dizi

1988 yılında Edinburgh'da mezun oldukları gece tanışan Emma (Ambika Mod) ve Dexter'in (Leo Woodall) ertesi gün yolları ayrılır. Fakat yolları tekrar kesişecektir.

3. House of Ninjas

Orijinal İsmi: Shinobi no Ie: House of Ninjas

Süre: 55dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Dave Boyle
Senarist: Dave Boyle
Yapımı: 2024 - Japonya

1. Sezon

Tehlikeli bir ninja klanı oldukları yılları geride bırakan sorunlu bir aile, pusuda bekleyen bir dizi tehdide karşı koymak için tekrar karanlık görevlere atılmak zorunda kalır.

4. Kübra

1. Sezon

Dizi, Kübra isimli kullanıcıdan mesaj almasıyla kız arkadaşıyla iletişimi gerilen Gökhan'ı (Çağatay Ulusoy) takip ediyor. Bu iletişim sayesinde her şey değişecek ve beklenmedik bir şey yaşanacaktır.

5. Rick and Morty

Orijinal İsmi: Rick and Morty

Süre: 22dk
Yönetmen: Juan Jose Meza-Leon
Yapımı: 2013 - ABD

7. Sezon

Çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu alan yetişkinlere yönelik çizgi dizi.

6. Griselda

Orijinal İsmi: Griselda

Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Andrés Baiz
Yapımı: 2024 - ABD

Mini - Dizi

Mini dizi, zekası ve hırsıyla tarihin en çok para kazanan uyuşturucu kartellerinden birini kuran Kolombiyalı iş kadını Griselda Blanco'nun (Sofia Vergara) hayat öyküsünden esiniyor.

7. Young Sheldon

Orijinal İsmi: Young Sheldon

Süre: 22dk
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2017 - ABD

1. Sezon

"The Big Bang Theory"de izleyicinin sevgisini kazanan Sheldon Cooper'ın çocukluk yıllarına yolculuk ediyoruz.

8. Sana Bir Sır Vereyim mi?

Orijinal İsmi: Can I Tell You A Secret?

Süre: 51dk
Tür: Belgesel
Yapımı: 2024 - İngiltere

Mini Belgesel Dizi

Üç kadının hayatı, bir takipçinin sosyal medya hesaplarına sızmasıyla sonsuza kadar değişir. Ve onlar birçok kurbanının sadece küçük bir kısmı.

9. Sürekli Dizi

1. Sezon

Parkta çalışan Mordekay adlı karga ve Rigby adlı rakun hergün yeni bir olay yaratıp işten kaytarırken müdürleri Benson'ı öfkeden çıldırtır ancak patronu Pip'in gönlünü almayı başarırlar.

10. Büyük İskender Nasıl Büyük Oldu?

Orijinal İsmi: Alexander: The Making of a God

Tür: Belgesel , Dram
Yapımı: 2024 - İngiltere

1. Sezon

Uzmanlarla yapılan röportajları sürükleyici canlandırmalarla birleştiren bu belgesel drama, Büyük İskender'in sıra dışı hayatını ve dünyayı fethetme arzusunu gözler önüne seriyor.