JustWatch Şubat Ayının En Çok İzlenen Dizilerini Paylaştı!

Dijital platform yayın rehberi JustWatch, Şubat 2024'te Türkiye platfromlarında en çok izlenen dizileri açıkladı!

JustWatch verilerine göre Türkiye'de faaliyet gösteren dijital yayın platformlarında Şubat ayında en çok izlenen diziler bu listede. Listede başı TV+ üzerinden izlenebilen "True Detective" çekerken onu Amazon Prime Video dizisi "Reacher" takip ediyor.

Keyifli seyirler!

1. True Detective

Platform: TV+

2012′de, Louisiana Eyalet Polisi Dedektifleri Rust Cohle ve Martin Hart, 1995 yılında çalıştıkları bir cinayet vakası ile yeniden karşılaşır. Farklı sorgulamalar ile günümüzde dosya yeniden açılırken, iki eski dedektif, sorgulamalarının, iyileşmeyen yaraların yeniden açılmasının ve 1995 yılında tuhaf bir ritüele dayanan cinayetin çözümüne dair soruların hikayesini anlatır. Zaman akışı, her ikisi de arkada bıraktıklarına inandığı bir dünyaya geri çekilirken örülür ve birbirine yaklaşır. Birbirleri ve katilleri hakkında bir şeyler öğrendikçe, karanlığın adaletin her iki yanında yaşadığı açığa çıkar.

2. Jack Reacher

Orijinal İsmi: Jack Reacher

Süre: 130dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yapımı: 2012 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Emekli Askerî Polis Memuru Jack Reacher (Alan Ritchson) işlemediği bir cinayetten tutuklandığında kendini kirli polisler, karanlık işadamları ve entrikacı politikacılarla dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulur. Kıvrak zekasından başka hiçbir şeyi olmadan, Georgia eyaletinin Margrave kasabasında neler olduğunu anlaması gerekmektedir.

3. Succession

Platform: Amazon Prime Video & BluTV 

Amerika’nın küresel medya şirketine sahip Roy ailesinin reisi Logan Roy (Brian Cox) belirsiz bir sağlık sorunu ile uğraşır. Kalan aile üyeleri ise bu sırada şirketin kontrolünü ele geçirmek için mücadele eder.

4. The Walking Dead

Platform: Netflix & Disney+

Şerif Rick Grimes, komadan uyanır ve bildiği dünyanın yok olduğunu öğrenir. Ölülerin egemen olduğu bu dünyada hayatta kalmak için diğer kurtulanları bir arada tutmalı ve onlara liderlik etmelidir. Ancak tek tehlike ölüler değildir…

5. Marry My Husband

Orijinal İsmi: Nae Nampyeongwa Gyeolhonhaejweo

Süre: 63dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Komedi
Senarist: Seong So Jak
Yapımı: 2024 - Güney Kore

Platform: Amazon Prime Video

Dizi, en yakın arkadaşıyla ilişkisine tanık olduktan sonra kendi kocası tarafından öldürülen bir kadının etrafında dönmektedir. Bir şekilde eline şans geçer ve on yıl önceye dönüp şirketinin yöneticisiyle ilişki yaşayarak intikamını alır.

6. Zaman Çarkı

Orijinal İsmi: The Wheel of Time

Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yönetmen: Uta Briesewitz
Senarist: Rafe lee Judkins
Yapımı: 2021 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Sihrin var olduğu, ancak yalnızca bazılarının erişebildiği yüksek bir fantezi dünyasından geçen Moiraine adında bir kadının yolu beş genç erkek ve kadınla kesişir.

7. Game Of Thrones

Platform: Amazon Prime VideoTV+ & BluTV

Game of Thrones George R.R. Martin'in çok satan romanından uyarlanan bir HBO dizisi. Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, Westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'Demir Taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.

8. Avatar: Son Hava Bükücü

Platform: Netflix

"Avatar: Son Havabükücü", dört elementle ilişkilendirilen uluslara bölünmüş bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Her ulustan "bükücüler", dövüş sanatları aracılığıyla bir elementi kontrol etme yeteneğine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de kontrol edebilir. Avatar, yani Aang (Gordon Cormier), dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve dostlarıyla birlikte Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim) ve Ateş Ulusu'nun yürüttüğü yıkıcı savaşı durdurmak için çalışır.

9. House of the Dragon

Platform: BluTV 

George R.R. Martin’in "Ateş ve Kan" romanından uyarlanan dizi Targaryen ailesine odaklanıyor. Aegon Targaryen’in Yedi Krallık fethi ile başlayan dizi, bütün ailenin hikayesini konu alıyor. Ailenin Demir Taht’ı korumak için verdiği mücadele ve kendi aralarındaki savaşın da yer alacağı dizide ayrıca Westersos’un geçmişi de anlatılıyor. "Game of Thrones"un 300 yıl öncesine giden dizide Yedi Krallık’ın kuruluş hikayesine yer veriliyor.

10. Young Sheldon

Orijinal İsmi: Young Sheldon

Süre: 22dk
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2017 - ABD

Platform: Netflix & Amazon Prime Video

"The Big Bang Theory"de izleyicinin sevgisini kazanan Sheldon Cooper'ın çocukluk yıllarına yolculuk ediyoruz.