Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (26 Şubat - 3 Mart)

Netflix Türkiye 26 Şubat - 3 Mart 2024 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta da "Avatar: Son Hava Bükücü" çekerken onu 2. sırada yine "One Day" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Avatar: Son Hava Bükücü

1. Sezon

"Avatar: Son Havabükücü", dört elementle ilişkilendirilen uluslara bölünmüş bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Her ulustan "bükücüler", dövüş sanatları aracılığıyla bir elementi kontrol etme yeteneğine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de kontrol edebilir. Avatar, yani Aang (Gordon Cormier), dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve dostlarıyla birlikte Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim) ve Ateş Ulusu'nun yürüttüğü yıkıcı savaşı durdurmak için çalışır.

2. Kuvvetli Bir Alkış

Süre: 171dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Berkun Oya
Yapımı: 2024 - Türkiye

Mini - Dizi

"Portakalda vitaminden ibaret olmaya duyulan özlemin hikayesi" sloganını benimseyen mini dizi, anne, baba ve çocuktan oluşan bir çekirdek ailenin on yıllar süren yolculuğunu ele alıyor. Aile bireyleri arasındaki ilişkiler ve toplumla olan çatışmalar, dizinin odak noktasını oluşturuyor.

3. One Day

Mini - Dizi

1988 yılında Edinburgh'da mezun oldukları gece tanışan Emma (Ambika Mod) ve Dexter'in (Leo Woodall) ertesi gün yolları ayrılır. Fakat yolları tekrar kesişecektir.

4. 285438

Yapımı: -

1. Sezon

Babasının ölümünün intikamını almak isteyen genç bir kadın, Paris'in yeraltı dünyasının ara bulucusu Fury'nin ağına dolanır.

5. Kübra

1. Sezon

Dizi, Kübra isimli kullanıcıdan mesaj almasıyla kız arkadaşıyla iletişimi gerilen Gökhan'ı (Çağatay Ulusoy) takip ediyor. Bu iletişim sayesinde her şey değişecek ve beklenmedik bir şey yaşanacaktır.

6. Formula 1: Drive to Survive

Orijinal İsmi: Formula 1: Drive to Survive

Süre: 38dk
Tür: Belgesel
Yapımı: 2019 - İngiltere

6. Sezon

Formula 1 dünyasının kapılarını aralayan "Formula 1: Drive to Survive" belgesel serisi; izleyicileri yarışın perde arkasıyla, ailelerle, takımlarla ve kaskların ardındaki pilotlarla tanıştırıyor. 

7. Young Sheldon

Orijinal İsmi: Young Sheldon

Süre: 22dk
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2017 - ABD

1. Sezon

"The Big Bang Theory"de izleyicinin sevgisini kazanan Sheldon Cooper'ın çocukluk yıllarına yolculuk ediyoruz.

8. Rick and Morty

Orijinal İsmi: Rick and Morty

Süre: 22dk
Yönetmen: Juan Jose Meza-Leon
Yapımı: 2013 - ABD

7. Sezon

Çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu alan yetişkinlere yönelik çizgi dizi.

9. House of Ninjas

Orijinal İsmi: Shinobi no Ie: House of Ninjas

Süre: 55dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Dave Boyle
Senarist: Dave Boyle
Yapımı: 2024 - Japonya

1. Sezon

Tehlikeli bir ninja klanı oldukları yılları geride bırakan sorunlu bir aile, pusuda bekleyen bir dizi tehdide karşı koymak için tekrar karanlık görevlere atılmak zorunda kalır.

10. Sürekli Dizi

1. Sezon

Parkta çalışan Mordekay adlı karga ve Rigby adlı rakun hergün yeni bir olay yaratıp işten kaytarırken müdürleri Benson'ı öfkeden çıldırtır ancak patronu Pip'in gönlünü almayı başarırlar.