Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (4 - 10 Mart)

Netflix Türkiye 4 - 10 Mart 2024 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta "Kuvvetli Bir Alkış" çekerken onu 2. sırada "Furies" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kuvvetli Bir Alkış

Süre: 171dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Berkun Oya
Yapımı: 2024 - Türkiye

Mini - Dizi

"Portakalda vitaminden ibaret olmaya duyulan özlemin hikayesi" sloganını benimseyen mini dizi, anne, baba ve çocuktan oluşan bir çekirdek ailenin on yıllar süren yolculuğunu ele alıyor. Aile bireyleri arasındaki ilişkiler ve toplumla olan çatışmalar, dizinin odak noktasını oluşturuyor.

2. Furies

Orijinal İsmi: Furien

Tür: Aksiyon , Suç
Yapımı: 2024 - Fransa

1. Sezon

Babasının ölümünün intikamını almak isteyen genç bir kadın, Paris'in yeraltı dünyasının ara bulucusu Fury'nin ağına dolanır.

3. Avatar: Son Hava Bükücü

1. Sezon

"Avatar: Son Hava Bükücü", dört elementle ilişkilendirilen uluslara bölünmüş bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Her ulustan "bükücüler", dövüş sanatları aracılığıyla bir elementi kontrol etme yeteneğine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de kontrol edebilir. Avatar, yani Aang (Gordon Cormier), dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve dostlarıyla birlikte Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim) ve Ateş Ulusu'nun yürüttüğü yıkıcı savaşı durdurmak için çalışır.

4. The Gentlemen

Orijinal İsmi: The Gentlemen

Tür: Dram , Komedi , Suç
Yönetmen: David Caffrey , Guy Ritchie
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere

1. Sezon

Eddie Halstead (Theo James), bir esrar imparatorluğunun üzerine kurulmuş olduğunun farkında olmadan babasından büyük bir mülk devralır. Hiçbir suç deneyimi olmadığı için ya operasyona dahil olacak ya da mülkü kaybedecektir.

5. Sinyal

Orijinal İsmi: Das Signal

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Senarist: Sebastian Hilger
Yapımı: 2024 - Almanya

Mini - Dizi

Bir görev sırasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolan astronotun eşi, onun kayboluşunu araştırırken bir yandan da bekâr bir ebeveyn olarak kızını yetiştirir.

6. Supersex

Orijinal İsmi: Supersexo

Tür: Dram
Senarist: Francesca Manieri
Yapımı: 2024 - İtalya

1. Sezon

Hikaye Siffredi'nin ailesi, kökenleri, ilişkisi, onu pornografide yola çıkmaya ve bedenindeki şeytanın aşkla uyumlu olduğunu kabul etmeye iten bağlam etrafında dönüyor.

7. Hot Wheels: Hadi Yarışalım!

Orijinal İsmi: Hot Wheels Let's Race

Tür: Animasyon
Yapımı: 2024 - ABD

1. Sezon

Yeni nesil yarışmacıların akılalmaz araba yarışları, ekstrem numara yarışmaları ve heyecan verici mücadelerle dolu bir animasyon.

8. One Day

Mini - Dizi

1988 yılında Edinburgh'da mezun oldukları gece tanışan Emma (Ambika Mod) ve Dexter'in (Leo Woodall) ertesi gün yolları ayrılır. Fakat yolları tekrar kesişecektir.

9. Young Sheldon

Orijinal İsmi: Young Sheldon

Süre: 22dk
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2017 - ABD

1. Sezon

"The Big Bang Theory"de izleyicinin sevgisini kazanan Sheldon Cooper'ın çocukluk yıllarına yolculuk ediyoruz.

10. Kübra

1. Sezon

Dizi, Kübra isimli kullanıcıdan mesaj almasıyla kız arkadaşıyla iletişimi gerilen Gökhan'ı (Çağatay Ulusoy) takip ediyor. Bu iletişim sayesinde her şey değişecek ve beklenmedik bir şey yaşanacaktır.