Nisan Ayında BluTV'ye Gelecek En İyi Film ve Diziler

BluTV, Nisan 2024 kataloğunu açıkladı!

Sevilen dizi "Prens"in 2. sezonu ve yıldız kadrolu Christopher Nolan'ın "Dunkirk" filmi bu ay platforma gelecek yapımlar arasında. 

Bu listede ise sizin için Nisan ayında BluTV'ye gelecek en iyi dizi ve filmleri derledik.

İyi seyirler.

1. Prens

Orijinal İsmi: Prens

Süre: 40dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Bülent İşbilen
Yapımı: 2023 - Türkiye

Dizi - 2. Sezon

Bongomia Hükümdarlığı’nın ciddiye alınmayan veliahtı, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği ortanca kardeş ‘Prens’ (Giray Altınok), krallığın dengelerini değiştirecek. 

2. The Sympathizer

Dizi

Vietnam Savaşı sırasında Komünist güçler için casusluk yapan yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir adamın hikayesi.

3. Boardwalk Empire

Dizi

Atlantic City'li bir politikacı, alkol yasağı döneminde gangsterlerle komplo kurarak kanunun her iki tarafını da oynuyor.

4. Dunkirk

Orijinal İsmi: Dunkirk

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yönetmen: Christopher Nolan
Senarist: Christopher Nolan
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere

Film

2. Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Nazi Almanyası'nın net bir üstünlüğü vardır. Mayıs 1940'ta İngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika'ya ait müttefik ordularından 400 bin asker, Fransa'nın İngiltere'ye çok yakın Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafından karadan tamamen kuşatılmıştır. Almanlar bu askerleri hava bombardımanlarıyla yok etmeyi planlarken, İngiliz Başbakanı Churchill'in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaşın gelişimi açısından hayati önemde bir tahliye operasyonu başlatılır. Dunkirk, filmi, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi'ni karadan, havadan ve denizden farklı bakış açılarıyla izleyiciye aktarıyor.

5. Zoraki Kral

Orijinal İsmi: The King's Speech

Süre: 118dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Tom Hooper
Senarist: David Seidler
Yapımı: 2010 - ABD , İngiltere

Film

Kardeşinin feragat etmesiyle gönülsüz bir şekilde tahta geçen Kral VI. George (Colin Firth), kekemelik sorununu yenmek için Lionel Logue (Geoffrey Rush) adlı bir konuşma terapisti tutar.

6. Seni Yok Edebilirim

Orijinal İsmi: I May Destroy You

Süre: 30dk
Tür: Dram
Yapımı: 2020 - İngiltere

Dizi

Günümüz randevularında ve ilişkilerinde rıza konusunu sorgulayan, özgürlükle istismarın arasındaki ayrım üzerine düşünen bir dizi.

7. Avukat

Orijinal İsmi: Michael Clayton

Süre: 119dk
Tür: Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Tony Gilroy
Senarist: Tony Gilroy
Yapımı: 2007 - ABD

Film

Michael Clayton (George Clooney), New York'un en büyük şirket hukuku firmalarından birinde 'sorun çözücü' olarak çalışmaktadır. Firmasına sıkı sıkıya bağlıdır çünkü bir boşanma, kumar alışkanlığı ve başarısız bir iş kurma girişimi onu dağ gibi bir borçla baş başa bırakmıştır. Öngörülemeyen bir felaketi düzeltmesi için görevlendirilen Clayton, bu süreçte nasıl bir adama dönüştüğü gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır.