Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (25 - 31 Mart)

Netflix Türkiye 25 - 31 Mart 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Çok Aşk" çekerken onu 2. sırada yine "Her Şey Aşk İçin" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Çok Aşk

Orijinal İsmi: Çok Aşk

Süre: 101dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Hasan Can Kaya
Yapımı: 2023 - Türkiye

En büyük hayali ünlü bir komedyen olup film yapmak olan Coşkun, abisi İrfan ile birlikte korsan film satarak hayatını sürdürür. Bir gün hayatının aşkı Ayla ile karşılaşır. Bir anda kendini hem Ayla'nın gönlünü kazanmaya çalışırken hem de sinema tutkusunun peşinden koşarken bulur.

2. Her Şey Aşk İçin

Orijinal İsmi: Her Şey Aşk İçin

Süre: 114dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ahmet Kapucu
Senarist: Ahmet Kapucu
Yapımı: 2023 - Türkiye

Sedef ve Alper çifti, evlenmek üzerelerdir. Fakat Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe karşı çıkar. Evlenmelerine tek bir şart ile izin verir: Alper kendisinin çiftliğinde 30 günlük bir askeri eğitimden geçmelidir. Sandığından çok daha zor bir eğitimden geçerken Alper, İskender'in vasiyetini bulur. Alzheimer hastası olan ve giderek hafızasını kaybeden İskender'in vasiyetini yerine getirmek için birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

3. Sihirbazlar Çetesi 2

Orijinal İsmi: Now You See Me: The Second Act

Süre: 115dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Gizem , Suç
Yönetmen: Jon M. Chu
Yapımı: 2016 - ABD , Hong Kong

İlk filmde FBI'ı alt edip yaptıkları Robin Hood'u hatırlatan eylemlerle halkın sevgisini kazanmayı başaran Dört Atlı, ikinci macerasında çok daha zor bir işi başarmaya çalışacak. Danny, Merritt, Jack ve Lula, çok zeki ve güçlü bir teknoloji devinin tehdidiyle imkansız bir soygunu gerçekleştirmeye zorlanır. Tek umutları, daha önce yapılmamış türden bir sihirbazlık numarasıyla adlarını temize çıkarmaktır.

4. Dehşet Yolcuları

Orijinal İsmi: The Wages of Fear

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Julien Leclercq
Senarist: Julien Leclercq
Yapımı: 2024 - Belçika , Fransa

Marjinal tiplerden oluşan uzman bir ekibin, ölümcül bir patlamayı önlemek üzere nitrogliserin yüklü iki kamyonu tehlikelerle dolu çölden geçirmek için sadece 24 saati vardır.

5. Çiftlik Aşkım

Orijinal İsmi: Nic na sile

Süre: 112dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Bartosz Prokopowicz
Yapımı: 2024 - Polonya

Şehirli şef Oliwia, büyükannesinin çiftliğini kurtarmak için işi gücü bırakıp taşraya gelmeye ikna olur. Burada, gizlediği bir sırrı olan yakışıklı bir çiftçiye sevdalanır.

6. Damsel

Orijinal İsmi: Damsel

Süre: 110dk
Senarist: Dan Mazeau
Yapımı: 2024 - ABD

Princess Elodie (Millie Bobby Brown), görev bilinciyle yakışıklı bir prensle evlenmeyi kabul eder, ancak kraliyet ailesinin onu kadim bir borcu ödemek için kurban olarak seçtiğini öğrenir. Ateş püskürten bir ejderhayla birlikte bir mağaraya atılan genç prenses hayatta kalmak için zekasına ve iradesine güvenmek zorundadır.

7. Sihirbazlar Çetesi

Orijinal İsmi: Now You See Me

Süre: 115dk
Tür: Gerilim , Suç
Yönetmen: Louis Leterrier
Yapımı: 2013 - ABD , Fransa

Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatıyor.

8. Okuyucu

Orijinal İsmi: The Reader

Süre: 124dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Stephen Daldry
Senarist: David Hare
Yapımı: 2008 - Almanya , ABD

2.Dünya Savaşı bitmiştir. Yaralarını sarmaya çalışan Almanya’da Michael adlı genç çocuk tesadüfen tanıştığı, kendisinden yaşça büyük Hanna Schmitz’e aşık olmuştur. Michael’ın bu isteği karşılıksız kalmaz. Gizlilik çerçevesinde yürütülen bu ilişki, Schmitz’in bir anda, ortadan kaybolmasıyla biter. Aradan 8 yıl geçmiştir. Michael çalışkan bir avukat olmuştur. Nazi suçlularının yargılandığı mahkemelerde yolu bir kez daha Hanna ile kesişecektir.

9. İrlanda Rüyası

Orijinal İsmi: Irish Wish

Süre: 94dk
Yönetmen: Janeen Damian
Senarist: Kirsten Hansen
Yapımı: 2024 - ABD

Maddie'nin (Lindsay Lohan) hayatının aşkı en yakın arkadaşı ile nişanlanınca, İrlanda'daki düğünlerinde nedime olmak için hislerini bir yana koyar.

10. Heart of the Hunter

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Mandla Dube
Yapımı: 2024 - Güney Afrika

Deon Meyer'in romanından uyarlanan, gerilim dolu bir casusluk hikayesi.