Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (6 - 12 Mayıs)

Netflix Türkiye 29 Nisan - 5 Mayıs 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta yine "Ölümlü Dünya 2" çekerken onu "Kurye" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Ölümlü Dünya 2

Filmde artık kanun kaçakları olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesinin her birinin yaşadığı sorunlara odaklanıyor. Serhan, doğurdu doğuracak olan Begüm ile onları bekleyen yeni hayata alışmaya çalışırken Serbest, hayatında bir kadın olmayışının eksikliğini fark eder. Gazanfer, maskesi düşmüş ailesini örgüte karşı bir arada tutmaya uğraşır. Fakat Zafer örgütün eline düşünce her şey tepetaklak olur. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, yardım için eski bir arkadaşına danışacaktır. Mermer ailesi, evlatlarına kavuşmak için son bir vurguna kalkışır.

2. Kurye

Kurnazlık yaparak bir para aklama planına dâhil olan bir vale, hızlı para akışı ve hızlı arabaların dünyasına hızlıca dalar ve sonunda çakılıp kalır.

3. Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi

Stuart, Kevin ve Bob süpermarketten muzlarını alamazlar. Bu sebeple Beyaz Saray’a gidip şikayetçi olurlar. Şikayet etmeye gittiklerinde ise kovulurlar. Buna çok sinirlenen minyonlar; bu yüzden ABD hükümetini devirmeye çalışırlar. Bütün bunlar olurken, kahramanımız Gru’nun ise gençliğine dönüyoruz. Gru minyonlar ile tanışır, ve onların muzlarını almasını sağlar.

4. Gelinin Annesi

Lana'nın (Brooke Shields) kızı Emma (Miranda Cosgrove) Londra'dan döner ve gelecek ay evleneceğini duyurur. Lana, Emma'nın kalbini çalan adamın, yıllar önce onun kalbini kıran adamın (Benjamin Bratt) oğlu (Sean Teale) olduğunu öğrenince işler daha da karmaşık bir hal alır.

5. Barbarian

İş görüşmesi amacıyla Detroit'e gelen genç kadın bir ev kiralar. Gece geç saatte eve geldiğinde ise evin başka biri tarafından daha kiralandığını, yabancı bir adamın evde kaldığını görür. Doğru bir karar olmadığını bilse de o gece orada kalmaya karar verir. Fakat korkması gereken şeyin beklenmedik bir misafirden çok daha fazlası olduğunu kısa sürede anlayacaktır.

6. Balayımsı

Yeni evli bir çift, balayında aslında birbirlerinden oldukça farklı olduklarını keşfeder. Peki zıt kutuplar gerçekten birbirini çeker mi?

7. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları

Profesör Albus Dumbledore (Jude Law) güçlü karanlık büyücü Gellert Grinndewald’ın (Mads Mikkelsen) büyücüler dünyasının kontrolünü ele geçirmek üzere harekete geçtiğini biliyordur. Onu tek başına alt edemeyeceğinin farkında olan Dumbledore, sihirli yaratıklar uzmanı Newt Scamander’ın (Eddie Redmayne) desteğine ihtiyaç duyar. Oldukça tehlikeli bir görev için Scamannder’dan cesur ekibine liderlik etmesini ister. Bu görevde eski ve yeni pek çok yaratıkla karşılaşmalarının yanı sıra, Grindewald’ın git gide büyüyen müritleriyle de mücadele etmek zorundadırlar.Grindewald ile olan Kan Paktı sebebiyle bizzat onunla savaşamayan Dumbledore’un daha ne kadar kenarda kalacağını ise zaman gösterecektir.

8. Neandertallerin Sırları

Kieri ve Ryo birbirlerini derinden seviyorlardır fakat Ryo kaçırılır. Kieri onu bir ruhun yardımıyla aramaya koyulur. Bu süreçte aşklarının değerini kanıtlayan engellerle karşılaşırlar. Yeniden bir araya gelmek için aşkın, kaçırılmanın, takip etmenin ve zorlukların üstesinden gelmenin hikayesi.

9. Ölümlü Dünya

Uzun yıllardır Haydarpaşa Garı'nda Anadolu Tat Lokantası'nı işleten 8 kişilik Mermer Ailesi, dışarıdan bakıldığında işinde gücünde, sıradan bir esnaf ailesi gibi görünmektedir. Ancak bu ailenin sakladığı büyük bir sır vardır. Aile üyeleri kiralık katillerden oluşmaktadır ve dünya çapındaki bir örgüt için çalışmaktadırlar. Ancak yaptıkları bazı hatalar sonrasında deşifre olup açığa çıkarlar. Bu noktadan sonra peşlerine düşen örgütten kaçmak dışında bir seçenekleri kalmayacaktır. 

10. Çılgın Kahvaltılık

Michigan 1963, iş dünyasının rakipleri Kellogg's ve Post, kahvaltıyı sonsuza kadar değiştirebilecek bir kek yaratmak için yarışır.