Anne Hathaway'i Birbirinden Farklı Rollerde İzleyebileceğiniz 9 Film!

Başarılı oyuncu Anne Hathaway'in pek çok farklı performansını sizler için bir araya getirdik!

40 yaşındaki başarılı oyuncu  Anne Hathaway'i düşündüğümüzde genelde aklımıza ilk gelen film türü romantik komediler olabilir. Eğlenceli filmlerde pek çok kez karşımıza çıkan bir yüz olan Hathaway, aslında oyunculuk kariyerinde pek çok farklı tür filmde oynamıştır. Bu listede "Şeytan Marka Giyer" gibi kültleşmiş romantik komedi filmlerinin başrolünde görmeye alışık olduğumuz Hathaway'in birbirinden farklı performanslarına yer vereceğiz. 
İşte Anne Hathaway'i birbirinden farklı rollerde izleyebileceğiniz 9 film!

İyi seyirler!

1. Şeytan Marka Giyer

Orijinal İsmi: The Devil Wears Prada

Süre: 109dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: David Frankel
Yapımı: 2006 - ABD

New York moda dünyasının göz alıcı karmaşasında, 0 bedenli muhteşem kadınlar içindeyken saçınızın kötü olduğu bir gün iş hayatınızın sonu olabilir. İşte Runway Dergisi bu inanılmaz cehennemin tam ortasıdır. Miranda Priestly (Meryl Streep) ise moda dünyasının en güçlü kadını Runway'in korku salan kraliçesi kendisine bir asistan alacaktır. Milyonlarca kızın hayatını verebileceği bir iş ise sıradan bir New York'lu olan Andy Sachs (Anne Hathaway) için göz kırpmaktadır. Yapacağı iş kesinlikle kendisine saygısı olmayan insanların yapabileceği türden, yaşamı bırakıp çalışmaya dayalı bir tür köleliktir.

2. Kara Şövalye Yükseliyor

Orijinal İsmi: The Dark Knight Rises

Süre: 165dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Christopher Nolan
Yapımı: 2012 - ABD

Terörist lider Bane'nin yaptığı gizli planları durdurmaya bu sefer ne Bruce Wayne'nin ne de Batman'in gücü yeter. Kedi Kadın Selina Kyle'ı da kendi safına çeken Bane, Gotham kentini ve halkını ciddi bir tehditle karşı karşıya bırakacaktır. Ne yerel kuvvetler, ne kahraman Jim Gordon ne de ordu olacakların önüne geçemez. Batman ilk kez kendisinden daha güçlü bir rakibe karşı mücadele verecektir.

3. Aşk Sarhoşu

Orijinal İsmi: Love & Other Drugs

Süre: 112dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Edward Zwick
Yapımı: 2010 - ABD

Özgür ruhlu bir genç kadın olan Maggie, karşı konulmaz bir cazibeye sahip olan Jamie ile karşılaştığında sonucun aşk olacağına başta kimse inanmamıştır. Jamie ilaç endüstrisinin kurtlarından biridir ve kadınlar üzerinde kullandığı çekim gücünü kendi işinde de kullanmaktan çekinmez. Maggie ise bağlanmaktan korkan ve özgürlüğüne düşkün bir kadın olarak Jamie'den çok daha hassas bir konuma sahiptir. Ancak ikisinin ilişkisi ilerledikçe ikisi de gerçek bir ilaçla karşılaşır: Aşk.

4. Armageddon Time

Orijinal İsmi: Armageddon Time

Süre: 114dk
Tür: Dram
Yönetmen: James Gray
Senarist: James Gray
Yapımı: 2022 - ABD , Brezilya

Ünlü film yönetmeni James Gray'in filmi "Armageddon Time", bir ailenin gücü ve Amerikan Rüyası'na erişme çabasını anlatan oldukça kişisel bir yetişkinliğe geçiş hikayesidir.

5. Gelinlerin Savaşı

Orijinal İsmi: Bride Wars

Süre: 89dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Gary Winick
Yapımı: 2009 - ABD

Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar. Düğün hayalleri içerisinde ikisinin de vazgeçemediği tek ayrıntı, New York’un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel’de evlenmektir. 26 yaşına geldiklerinde ikisi de evlenme teklifi alır. Hayallerini gerçekleştirmek ve muratlarına ermek üzereyken evlilik danışmanlığı ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün evleneceklerini öğrenirler! Hangisinin The Plaza Hotel’de evleneceği savaşı kimin kazanacağına bağlıdır. Bundan sonra, iyi olan gelin kazanacaktır!

6. Sefiller

Orijinal İsmi: Les Misérables

Süre: 158dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Tom Hooper
Yapımı: 2012 - ABD , İngiltere

Victor Hugo'nun 19. Yüzyıl Fransa'sında geçen klasik romanından kurgulanan başarılı sahne müzikalinin bu uyarlamasında şartlı tahliyeyle salınmış Jean Valjean kurtuluş aramaktadır.   Mahkum 24601, Jean Valjean hapishaneden şartlı tahliyeyle çıkmıştır ve inatçı müfettiş Javert'ten uzak durmaya çalışırken bir yandan da yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. 19. Yüzyıl Fransa'sında geçen hikaye 1832 Temmuz Devrimi'nin perde arkasında sonuca bağlanmaktadır.

7. Acemi Prenses

Orijinal İsmi: The Princess Diaries

Süre: 115dk
Tür: Aile , Komedi , Romantik
Yönetmen: Garry Marshall
Senarist: Gina Wendkos
Yapımı: 2001 - ABD

Avrupa'da Genovia adlı küçük bir ülke olduğunu biliyor muydunuz? Aslına bakarsanız, 15 yaşındaki San Franciscolu bir kız olan Mia dahil, pek çok kişi bu ülkenin varlığından habersiz. Ancak Mia'nın habersiz oluşu, özel bir durum yaratıyor: Çünkü, babasının yokluğunda annesi tarafından büyütülmüş bu genç hanım, gerçekte Genovia'nın prensesi. Babasının beklenmedik ölümünü haber alan Mia, San Francisco'daki yaşamında tam bir çirkin ördek yavrusu: Paspal bir görünüşü var, çekici olmayı beceremiyor, buna karşın, pırıl pırıl bir zekası var. Yeni tanışacağı büyükannesine düşen, Mia'nın dışını da içi kadar güzel yapmak - çünkü prensesler herşeyleriyle zarif ve alımlı görünmeli. Yani postallara veda, topuklu ayakkabılara merhaba.

8. Rachel Evleniyor

Orijinal İsmi: Rachel Getting Married

Süre: 113dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Jonathan Demme
Senarist: Jenny Lumet
Yapımı: 2008 - ABD

Evinden uzaklaşmış, 10 yıl içinde sürekli rehabilitasyona girip çıkan eski model Kym, kız kardeşi Rachel'ın düğünü için eve geri döner. Kız kardeşler arasında anlaşmazlıklar yaşanır. Bu kalabalık ve büyük düğünde Kym, tansiyonu yükselten hareketlerde bulunur.

9. Yıldızlararası

Orijinal İsmi: Interstellar

Süre: 169dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Macera
Yönetmen: Christopher Nolan
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

Filmin geçtiği yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot-kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır.