Disney Plus'ın En Eğlenceli Komedi Filmleri!

Eğlenceli bir komedi filmi arıyorsanız cevabınız Disney Plus'ta!

Disney Plus, dünyasında pek çok kaliteli komedi filmi bulunduruyor. İster ailenizle izlemek için "Garfield" gibi keyifli bir komedi filmi arıyor olun; ister biraz daha absürt ve belki "Deadpool" gibi dördüncü duvarı kıran bir film, aradığınız komedi filmini Disney Plus'ta bulabilirsiniz!

1. Big Business

Orijinal İsmi: Big Business

Süre: 97dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Jim Abrahams
Senarist: Dori Pierson
Yapımı: 1988 - ABD

1940'larda Jupiter Hollow'un küçük kasabasında, aynı gece aynı hastanede iki eşsiz ikiz doğar. Bir tanesi fakir bir yerel aileye, diğeri de zengin bir aileye geçmektedir.Görevdeki baş döndürücü hemşire, yanlışlıkla ikizleri bilinmeyen ebeveyni karıştırır. Dört çocuğun hayatı doğar doğmaz karışmıştır. Hikayemiz, eşleşmeyen ikizler dizisinin çapraz geçtiği 1980'lere doğru ilerler.

2. Yırtık Rahibe

Orijinal İsmi: Sister Act

Süre: 100dk
Tür: Komedi , Müzikal
Yönetmen: Emile Ardolino
Senarist: Joseph Howard
Yapımı: 1992 - ABD

Akademi ödüllü Whoopi Goldberg (Ghost), peşinden koşan çetenin bakacağı, akla en son gelecek yer olan sessiz bir manastıra saklanmak zorunda kalan küstah bir salon şarkıcısını canlandırmaktadır. Manastırda, aykırı davranışlarıyla bir sürü sadık taraftar toplar ve çok geçmeden rahibelerin ruhsuz kilise korosunu, danslı, şarkılı, capcanlı bir müzik korosuna çevirir.

3. Üç Adam Ve Bir Bebek

Orijinal İsmi: 3 Men and a Baby

Süre: 102dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Leonard Nimoy
Yapımı: 1987 - ABD

Hollywood yıldızlarından üçünü alın (Tom Selleck, Steve Guttenberg, Ted Danson), tapılası bir kız bebeği ekleyin. Sonuç : şimdiye kadar ki en komik filmlerden biri! Üç yakışıklı Manhattan bekarının flört ve çiftleşme alışkanlıkları bebek bezi, bebek yatağı ve emzikleriyle birlikte gelen , beklenmedik yeni ev arkadaşlarının sayesinde bir anda sona erer.

4. Deadpool

Orijinal İsmi: Deadpool

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Tim Miller
Yapımı: 2016 - ABD

Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın (Ryan Reynolds) bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur. Wade'in üzerinde uygulanan prosedürler sonucunda yepyeni bir karakter ortaya çıkar. Alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan Deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.

5. Garfield

Orijinal İsmi: Garfield: The Movie

Süre: 80dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Yönetmen: Peter Hewitt
Senarist: Joel Cohen , Jim Davis
Yapımı: 2004 - ABD , Hong Kong

Hayatı yalnızca yemek ve uyumaktan ibaret olan Garfield, sahibi Jon Arbuckle'ın eve Odie adında bir köpek almasıyla egemenliğini kaybeder. Alışık olduğu düzeni kaybeden Garfield, artık evi paylaşmak zorundadır. Bir gece Odie evden kaçırılır ve Garfield olanlardan kendini sorumlu tutar. Artık Garfield hırsızı bulup, Odie'nin tekrar eve dönmesini sağlamak istemektedir.

6. Anadan Doğma

Orijinal İsmi: The Full Monty

Süre: 91dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Peter Cattaneo
Senarist: Simon Beaufoy
Yapımı: 1997 - İngiltere

Gaz (Carlyle), Dave (Addy), Lomper (Huison) ve Gerald (Wilkinson) işsiz kalmış çelik işçileridir. Günlerini umutsuz ve kaygılı biçimde sürdürürlerken, tesadüfen izledikleri striptiz şovu sonrası, kadınların ilgisini ve bu işte ‘para’ olduğunu fark edince, striptiz yapmaya karar verirler. Hem de çırılçıplak

7. Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili

Orijinal İsmi: The Best Exotic Marigold Hotel

Süre: 124dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: John Madden
Yapımı: 2011 - ABD , İngiltere

Yaşını almış bir grup İngiliz, emeklilik dönemindeki tatillerini ucuz ve bir o kadar da egzotik Hindistan’da geçirmeye karar verirler. Marigold Oteli’nin reklamları ve sunduğu rahat yaşam düşlerine kapılan bu birbirinden bağımsız grup, oraya vardıklarında otelden geriye yalnızca eski şatafatlı halinin kaldığını görürler. Bekledikleri lüks tatilden eser olmasa da, bu mekânda yaşadıkları ve birbirleriyle kurdukları ilginç bağ sonucunda hayatın tadını ve aşkı yeniden keşfederler.

8. Borat

Orijinal İsmi: Borat

Süre: 84dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Larry Charles
Yapımı: 2006 - ABD , İngiltere

Borat ana yurdu Kazakistan’ı bırakıp Amerika’da Amerikan halkının yaşamına dair bir belgesel çekmek amacıyla yola çıkar. Uluslararası çizdiği zikzaklar ve çılgın Amerikan kültürünün garip krizleri arasında Borat gerçek insanlarla röportajlar yapar.

9. Büyük Yarış

Orijinal İsmi: The Big Year

Süre: 102dk
Tür: Komedi
Yönetmen: David Frankel
Senarist: Howard Franklin
Yapımı: 2011 - ABD

Birbirine rakip olan üç farklı adam, Kuzey Amerika'nın en az rastlanan, nadir kuşlarını gözlemledikleri bir "kuş-izleme" yarışına katılırlar. Ama doğada karşılaştıkları her güçlük aslında günlük hayatlarından birer yansımadır. 

10. Ateşli Piliç

Orijinal İsmi: The Hot Chick

Süre: 104dk
Tür: Fantastik , Komedi
Yönetmen: Tom Brady
Senarist: Rob Schneider , Tom Brady
Yapımı: 2002 - ABD

Jessica Spencer, lisenin en güzek kızlrından biridir.Günün birinde eski bir büyü sonucu 30 yaşlarında ki Clive adındaki yankesici ile yer degiştirdiğini farkeder.Artık her ikiside birbirlerinin vücutları içinde girmişlerdir.Jessica durumdan kurtulmak ve eski haline dönmek için yollar araken ,bir taraftanda erkek gibi düşünmeyi ve davranmayı ögrenmek zorundadır.Öte yandan jessica nın vücuduna giren clive ise bunu avantaj haline getirerek işleyecegi bir dizi suçu jessicanın üstüne yıkmayı planlamaktadır.