Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (12 - 18 Haziran)

Netflix Türkiye 12 - 18 Haziran haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta 6. sezonu ile "Black Mirror" çekerken onu 2. sırada "Bloodhounds" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Black Mirror

6. Sezon

İnsanlığın en büyük buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin çarpıştığı, çarpık, yüksek teknolojili bir çoklu evreni keşfeden bir antoloji dizisi.

2. Bloodhounds

Orijinal İsmi: 사냥개들

Süre: 60dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: Kim Joo-hwan , Jason Kim
Senarist: Kim Joo-hwan , Jason Kim
Yapımı: 2023 - Güney Kore

1. Sezon

Borçlarını ödemek için tefeciliğe soyunan üç gözü pek genç, yoksulların ve zayıfların üzerinden geçinen zengin ve güçlü kesimi karşılarına alır.

3. Fake Profile

Orijinal İsmi: Perfil Falso

Tür: Dram
Senarist: Pablo ıllanes
Yapımı: 2023 - Bilinmiyor

1. Sezon

Camila, çevrimiçi flört uygulaması Spice'ta seksi bir profil oluşturarak hayallerinin erkeğini aramaktadır. Ancak rüyaları hızla kabuslara dönüşür ve Camila kendini seks, yalanlar ve aldatma ağının içinde bulur.

4. Never Have I Ever

4. Sezon

Travmatik bir yılın ardından Hint kökenli Amerikalı bir gencin tek isteği sosyal statüsüne çekidüzen vermektir. Ancak ailesi, arkadaşları ve duyguları işini zorlaştırır.

5. Terzi

Ünlü terzi Peyami, en yakın arkadaşının müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız umulmadık şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

6. Valeria

Orijinal İsmi: Valeria

Süre: 45dk
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2020 - İspanya

İşinde ve evliliğinde kriz yaşayan bir yazar, kendilerini keşfetmekte olan üç yakın dostuna sığınarak onlardan destek alır. Elísabet Benavent'in romanlarından uyarlandı.

7. FUBAR

Emekliliğine az kalmış olan bir CIA ajanı, bir aile sırrını keşfeder. Böylece son bir iş için sahaya geri dönmek zorunda kalır. "FUBAR", casusluk, aksiyon ve mizahla şekillenen hikayesinde esasında evrensel aile dinamiklerini merkezine alıyor.

8. Our Planet

Orijinal İsmi: Our Planet

Süre: 50dk
Tür: Aksiyon , Belgesel
Oyuncular: David Attenborough
Yapımı: 2019 - ABD , İngiltere

Gezegenimiz, dünyadaki farklı ekolojik ortamlardaki çeşitliliği anlatan bir belgesel serisidir. Belgesellerde kutup bölgelerindeki vahşi hayattan Afrika savanlarına ve Güney Amerika'daki yağmur ormanlarına doğal yaşam mercek altına alınıyor.   

9. Arnold

Orijinal İsmi: Arnold

Tür: Belgesel
Yönetmen: Lesley Chilcott
Senarist: Allen Hughes
Yapımı: 2023 - ABD

Mini Belgesel Dizi

Bu samimi belgesel dizisi, Arnold Schwarzenegger'in vücut geliştirme şampiyonluğundan Hollywood ikonluğuna ve politikacılığa uzanan çok yönlü hayatını ve kariyerini konu alıyor.

10. Masha and the Bear

Orijinal İsmi: Masha i Medved

Süre: 7dk
Yapımı: 2009 - Rusya

5. Sezon

Ormana yerleşen emekli bir sirk ayısı, huzur ve sükunetle çevrili yeni ve sakin bir hayata hazırlanmaktadır, ta ki Masha adında maceracı küçük bir kızla tanışana kadar.