Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (21 - 27 Ağustos)

Netflix Türkiye 21 - 27 Ağustos haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Kötü Adamın 10 Günü" çekerken onu 2. sırada "Street Kings" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kötü Adamın 10 Günü

Orijinal İsmi: Kötü Adamın 10 Günü

Süre: 124dk
Tür: Suç
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Yapımı: 2023 - Türkiye

Önceden avukatlık yapan ve şu anda özel bir dedektif olarak çalışan Sadık, karmaşık bir dava üstlenir ve sade hayatı çözülmeye başlar.

2. Sokağın Kralları

Orijinal İsmi: Street Kings

Süre: 109dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: David Ayer
Yapımı: 2008 - ABD

Ludlow kendi dünyası ile sokaklar arasındaki uçurumu hiçbir zaman aşmamış kıdemli bir polistir. Ancak karısını kaybettikten sonra hayatı keyifsiz, karanlık ve ölümcül bir hâl alacaktır. Görev aldığı polis departmanında yozlaşmaları fark eden Ludlow, partnerinin ölümü ile ilgili dosyada araştırma yaparken, tüm hayatını adadığı ve kendisinin de içinde bulunduğu teşkilâta başkaldırmak zorunda kalır.

3. Heart of Stone

Orijinal İsmi: Heart of Stone

Süre: 125dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Tom Harper
Yapımı: 2023 - ABD

Rachel Stone, güçlü, küresel barışı koruma örgütü ile en değerli ve tehlikeli varlığının kaybı arasında duran tek kadın olan bir istihbarat ajanıdır.

4. Müstakbel Damat

Orijinal İsmi: Müstakbel Damat

Süre: 105dk
Tür: Komedi
Yönetmen: İlker Ayrık
Senarist: Serhat Sarı
Yapımı: 2022 - Türkiye

İstanbul’dan Kıbrıs’a kız istemeye yola çıkan damat adayı, önce ailenin daha sonra bütün adanın hayatını alt üst ediyor.

5. Maymun Kral

Orijinal İsmi: The Monkey King

Süre: 96dk
Yönetmen: Anthony Stacchi
Yapımı: 2023 - ABD

Destansı bir Çin masalından esinlenen animasyon keyifli bir aksiyon sunuyor. Bir maymun ve onun sihirli dövüş çubuğu; iblisler, ejderhalar, tanrılar ve en büyük düşmanı olan Maymun'un egosuyla savaşıyor.

6. İyi Adamın 10 Günü

Orijinal İsmi: İyi Adamın 10 Günü

Süre: 124dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Yapımı: 2023 - Türkiye

Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan film, eski bir avukat olan özel dedektif Sadık’ın 10 günlük macerasını anlatıyor.

7. Sıcak Hava Dalgası

Orijinal İsmi: Heatwave

Süre: 100dk
Tür: Dram , Gerilim
Yönetmen: Ernie Barbarash
Senarist: Chris Silverston
Yapımı: 2022 - ABD , Kanada

Kariyerine odaklanan genç bir kadın her şeye sahip gibi görünür – iyi bir gayrimenkul şirketinde yeni bir iş, heyecan verici bir proje ve tutkulu bir âşık. Ancak patronunun karısına âşık olup bir kötülük ağına takılınca işler değişir. Genç kadın bu sürükleyici gerilim filminde kendini savunmaya çalışırken sırlar ve geçmişiyle bağlantılı karanlık dürtüler bir bir ortaya çıkar.

8. Korkusuz

Orijinal İsmi: Daredevil

Süre: 103dk
Tür: Aksiyon , Fantastik
Yönetmen: Mark Steven Johnson
Yapımı: 2003 - ABD , İsviçre

Matt Murdock günlük hayatta başarılı bir avukat olarak kanunları uygulamaktadır. Geceleri ise Daredevil kişiliğine bürünerek kanunu kendi eline almakta ve kötülere karşı savaşmaktadır. Çocukluğunda kimyasal maddelere maruz kaldığı için görme duyusunu yitirmiş, ama diğer duyuları inanılmaz bir gelişme kaydetmiştir. Şehrin en büyük çetesinin lideri olan Kingpin, önünde en büyük engel olarak gördüğü Daredevil'i ortadan kaldırmak için bıçak kullanmadaki ustalığı ile bilinen Bullseye'ı devreye sokar. Bu arada yine Kingpin'in hedeflerinden biri olan atletik Elektra ile Daredevil'ın yolları kesişir.

9. Katil Kitap Kulübü

Orijinal İsmi: Killer Book Club

Süre: 89dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Carlos Alonso-Ojea
Yapımı: 2023 - İspanya

Korku hayranı sekiz arkadaş, aralarındaki karanlık sırrı bilen katil bir palyaço tarafından birer birer avlanmaya başlayınca hayatta kalmak için savaşır.

10. Jurassic World: Yıkılmış Krallık

Orijinal İsmi: Jurassic World: Fallen Kingdom

Süre: 128dk
Yönetmen: Juan Antonio Bayona
Yapımı: 2018 - ABD

Nublar Adası'ndaki Jurassic World tema parkının kapatılmasının ardından 3 yıl geçmiştir. Dinozorlar, bu adada serbestçe hayatlarını sürdürmektedir. Ancak adadaki volkanın yeniden aktifleşmesi, dinozorların oradan çıkarılmasını zorunlu kılar. Jurassic World'ün eski müdürü Claire Dearing bu amaçla bir kurtarma organizasyonu oluşturur, eski dinozor eğitmeni Owen Grady de ekibe katılır. Amacı, çok sevdiği Blue'yu bulabilmektir. Ancak adaya geldiklerinde çok büyük bir dalaverenin maşası olarak kullanıldıklarını anlarlar. Yakalanan dinozorlar korumaya alınmak yerine satılmaya hazırlanırken, Indoraptor adında hibrit bir dinozor türü dehşet saçmaya başlayacaktır.