Platfromlardaki En Yeni Diziler!

Platformlardaki en yeni dizileri sizler için derledik! 

Zengin içerik kütüphaneleri ile Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus ve BluTV durmaksızın seyirciye izleyecek yeni diziler sunuyor. Tabii bu yoğunluk içerisinde güncel yapımları takip etmek çok da kolay olmayabiliyor. Fakat merak etmeyin, yeni favorileriniz olabilecek dizileri bulmanız için biz buradayız.  

İşte sizin için seçtiğimiz en yeni platform dizileri! 

İyi seyirler! 

1. Yanık Kokusu - Netflix

Orijinal İsmi: Burning Body

Tür: Dram , Gizem
Yönetmen: Jorge Torregrossa
Senarist: Laura Sarmiento
Yapımı: 2023 - İspanya

Bir polis memurunun öldürülüp cesedinin yakılması üzerine tüm gözler her ikisi de adamın meslektaşı olan kız arkadaşı ile kadının sevgilisine çevrilir. Gerçek olaylardan esinlendi.

2. Perşembe Dulları - Netflix

Orijinal İsmi: Thursday's Widows

Tür: Dram
Senarist: Claudia Piñeiro
Yapımı: 2023 - Meksika

Sosyetik bir camiada yaşayan Teresa, kocası ile iki yakın arkadaşını ölü bulur. Gerçeklerle birlikte karanlık sırlar da gün yüzüne çıkar.

3. Kim Bu Erin Carter?

Orijinal İsmi: Palomino

Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: Ashley Way , Bill Eagles
Senarist: Jack Lothian
Yapımı: 2023 - İngiltere

Britanyalı bir kadının Barselona'daki sakin yaşamı, bir süpermarketteki silahlı soygunun ardından açığa çıkan şiddet dolu gizli geçmişi yüzünden altüst olur.

4. One Piece - Netflix

Orijinal İsmi: One Piece

Süre: 60dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yapımı: 2023 - ABD , Japonya

Denizcilik dünyasında genç bir korsan kaptan, Korsan Kralı unvanını elde etmek ve efsanevi hazine "One Piece"i keşfetmek için ekibiyle birlikte yola çıkar.

5. Dear Child - Netflix

Orijinal İsmi: Liebes Kind

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yapımı: 2023 - Almanya

Lena kendisini tecrit altında tutan adamın elinden kurtulmayı başarır. Ancak aynı gece ebeveynlerinin onun yanına gelmesiyle dehşetin gerçek boyutu ortaya çıkar.

6. The Continental: From the World of John Wick - Amazon Prime Video

Continental, yeraltı suç dünyasının üyeleri için tarafsız bir bölge işlevi gören, dünyanın her yerinde bulunan bir oteller zinciridir. Pek çok tetikçi ve kötü şöhretli katil tarafından sık sık ziyaret edilirler.

7. Wilderness - Amazon Prime Video

Orijinal İsmi: Wilderness

Tür: Dram , Gizem
Yönetmen: So Yong Kim
Yapımı: 2023 - İngiltere

İngiliz çift Liv ve Will, görünüşte her şeye sahiplerdir. Sağlıklı bir evlilik, kasabalarından binlerce kilometre uzaktaki New York'ta yeni ışıltılı hayatları ve gençlikleri. Ta ki Liv, Will'in ilişkisini öğrenene kadar. Kalp kırıklığı, yerini yavaşça öfkeye bırakır. Ve "sonsuza kadar mutlu yaşadılar" hikayesi hızlıca bir kabusa dönüşür.

8. Justified: City Primeval - Disney Plus

Orijinal İsmi: Justified: City Primeval

Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Michael Dinner , Jon Avnet
Yapımı: 2023 - ABD

Kentucky'den ayrılışından sekiz yıl sonra şimdilerde Miami'de yaşamakta olan Givens, 14 yaşındaki kızına yarı zamanlı babalık yapmaya çalışırken bir yandan da polis memurluğuna devam etmektedir. Florida otoyolunda tesadüfen yaşadığı karşılaşma sonucu Givens'ın yolu Detroit'e düşer. Burada Detroit'in en iyilerinin elinden bir kez kaçmış olan ve tekrar da kaçmak isteyen vahşi sosyopat Clement Mansell, namı diğer "The Oklahoma Wildman", ile yolları kesişir.

9. The Horror of Dolores Roach - Amazon Prime Video

Orijinal İsmi: The Horror of Dolores Roach

Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2023 - ABD

Dolores Roach haksız bir hapis cezasının ardından serbest kaldığında, masöz olarak çalışmasına izin veren eski bir arkadaşıyla tekrar bir araya gelir. Yeni bulduğu istikrarın vaadi tehdit edildiğinde, Dolores hayatta kalmak için şok edici aşırılıklara sürüklenir.

10. The Other Black Girl - Disney Plus

Orijinal İsmi: The Other Black Girl

Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2023 - ABD

Afro Amerikan editör asistanı Nella, çoğunlukla beyazların çalıştığı bir New York yayımcılık şirketinde çalışmaktadır. Bu yüzden başka bir siyahi kadın Hazel işe başladığında heyecanlanır. Fakat Hazel bir dost mudur yoksa düşman mı?

11. Ahsoka - Disney Plus

Ahsoka Tano, İmparatorlukta eski bir komutan olan Büyük Amiral Thrawn'ı aramak için galaksinin bir ucundan diğerine yolculuk ediyor.

12. Magarsus - BluTV

Orijinal İsmi: Magarsus

Tür: Dram
Yönetmen: Yunus Ozan Korkut
Yapımı: 2023 - Türkiye

"Magarsus" dizisi, Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle olan mücadelesini anlatacak.