"Yabani" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

12 Eylül akşamı Fox TV'de başlayan, başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın bulunduğu yeni dizi "Yabani"ye gelin yakından bakalım!  

Hilal Yıldız'ın senaristliğini üstlendiği ve Çağatay Tosun'un yönetmenliğini yaptığı dizi, köklü bir aileden kaçırılan ve sokaklara düşen bir çocuğun öyküsünü anlatıyor. Yıllar sonra evine döndüğünde, kendisini yeniden keşfetmek için mücadele veriyor.

"Yabani" her salı 20.00'de Fox TV'de!

Peki "Yabani" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Halit Özgür Sarı

Halit Özgür Sarı
Doğum Tarihi: 4 Ekim 1993

"Yabani" dizisi Yaman kimdir?

Çok zor bir hayat geçiren Yaman, sahip olduğu iğnenin bile değerini bilir. Asla vazgeçemeyeceği dostları ile kendi dünyasını kurmuş. Sokakta başına gelen zorluklar onu karanlığa itmemiş, daha da çok güçlendirmiş. Yaman için imkansız diye bir şey yok. Gücünü ailesi olarak gördüğü arkadaşlarından alır. Onlar için gerekirse canını verir, gerekirse de can alır.

"Yabani" dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir?

4 Ekim 1993 İstanbul doğumlu oyuncu Halit Özgür Sarı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümünü bitirdi. Aynı zamanda Craft Atölye'sinde oyunculuk eğitimi gördü. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında rol aldığı "Diriliş Ertuğrul" dizisiyle başladı. Sarı, "Hakan Muhafız", "Şampiyon", "Geçen Yaz" ve "Kırmızı Oda" gibi yapımlarda yer aldı. Sarı son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.

2. Simay Barlas

Simay Barlas
Doğum Tarihi: 7 Mayıs 1999

"Yabani" dizisi Rüya kimdir?

Hayatındaki herkes Rüya'ya bir rol biçse de, o kendi yoluna gitmeye kararlı. Yaşadığı dünyanın ihtişamına kanmayacak kadar olayların farkında. Ailesi ve çevresinin yanında ayrık otu gibi. Etrafındakilere benzemiyor oluşu onun için hem bir şans hem de şanssızlık. Rüya'nın aradığı asıl şey ise samimiyet. 

"Yabani" dizisinin Rüya'sı Simay Barlas kimdir?

Simay Barlas 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk tecrübesini 2014 yılından itibaren Star TV'de yayınlanmaya baslayan "Paramparça" dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile yaşayan Barlas, ardından 2017 yılında Kanal D'de yayınlanan "Adı Efsane" isimli dizide Naz, 2016 yılında Star TV'de yayınlanan "Hayat Bazen Tatlıdır" isimli dizide Gözde ve 2020 yılından itibaren Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan "Zalim İstanbul" dizisinde Damla karakterlerine hayat vermiştir. Simay Barlas, 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan "Bir Annenin Günahı" isimli dizide Yağmur ve 2021 yılı Ekim ayı itibariyle Show TV'de yayınlanan "Aziz" isimli dizide Efnan karakterini canlandırmıştır. Barlas son zamanlarda ise "Ömer" dizisinde Süreyya karakteri ile seyirci karşısına çıktı.

3. Yurdaer Okur

Yurdaer Okur
Doğum Tarihi: 29 Ekim 1974

"Yabani" dizisi Serhan Soysalan kimdir?

Serhan, Neslihan ile evlenince Soysalan İmparatorluğunun başına geçeceğini umar. Fakat girdiği ailede umduğunu bulamamasının yanında artık mutlu da değil.

"Yabani" dizisinin Serhan'ı Yurdaer Okur kimdir?

Tiyatro ve sinema oyuncusu Yurdaer Okur, Bafra Süper Lisesi'ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne girdi. 3 sene bu okulda okuduktan sonra işletmenin ona göre olmadığını anladı ve 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazandı. Daha sonra M.S.Ü Devlet Konservatuarı'nda yüksek lisans yaptı. 1999'da Genco Erkal ile tanışan Okur, "Yalınayak Sokrates"te oynadı. Ardından İstanbul Devlet Tiyatrosu'na girdi ve "Leenane'in Güzellik Kraliçesi", "Ben Ruhi Bey Nasılım", "Benerci Kendini Niçin Öldürdü"de rol aldı. Kadrolu olarak 2002 de Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'na giren Okur, orada "Hortlak", "Dünyanın Ortasında Bir Yer", "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz"da oynadı. Çocuk oyunu yönetti. Diyarbakırlı gençlere drama dersleri verdi.Tiyatro dışında sinema ile de ilgilenen Okur, 2002'de "Sır Çocukları"nda küçük bir rol aldı. 2004 yılında Fransa-Türkiye ortak yapımı olan Estelle Gérard'ın "Chemins d'O" (Güneşin Doğuşu) filminde rol aldı. Kısa metraj bir film olan "Chemins d'O", Fransa, Hollanda, Japonya'da festivallere katıldı. Sinema oyunculuğunu bu filmde keşfeden ve çok seven Yurdaer Okur 2006'da korku-gerilim türündeki "Gen" filminde oynadı. Bunların yanı sıra bir çok reklam ve televizyon dizisinde yer aldı. Okur son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.

4. Dolunay Soysert

Dolunay Soysert
Doğum Tarihi: 25 Mart 1973

"Yabani" dizisi Neslihan Soysalan kimdir?

Eşref Soysalan'ın biricik kızı olan Neslihan, babası gibi doktorluk mesleğini hakkıyla yapar. Yıllar önce kaybettiği oğlunun acısı ise hala taze. Bu yüzden mutlu olmayı hak etmediğini düşünür. Kaybetme korkusu anneliğine de yansır ve her şeyi kontrol altında tutmaya çalışır. Bir gün çocuğuna kavuşma umudunu hep diri tutar. Kaybettiği oğlu Ali bir gün geri gelince ise gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyemez.

"Yabani" dizisinin Neslihan'ı Dolunay Soysert kimdir?

Çerkes kökenli olan Dolunay Soysert, 1973'te Adana'da doğdu. Orta ve lise eğitimini Özel Moda Koleji'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda çalıştı. Kamerayla ilk tanışması "Cumhuriyet" filminde Latife Hanımı canlandırmasıyla oldu. Daha sonra Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Amerika'dan döndükten sonra "Sultan Makamı" ve "Omuz Omuza" dizilerinde rol aldı. Tiyatro sahnesinde "Buluşma" adlı oyunda Marilyn Monroe'yu, "Ayşe Müzikali"nde Ayşe karakterini canlandırdı. 2004 yılı Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği 'Umut Veren Kadın Oyuncu' ödülünü ve "Buluşma" oyununda gösterdiği başarıdan 2005 yılında Afife Jale 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı. "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide canlandırdığı Derya karakteri ve Özgü Namal ile birlikte "Bebeğim" adlı dizide canlandırdığı Leyla karakterleriyle de akıllarda yer etti. İstanbul Halk Tiyatrosu'nun ilk oyunu olan "Can Tarlası" adlı oyunda aldı. 26. İstanbul Film Festivali açılış töreni sunuculuğunu Sinan Tuzcu ile yaptı. 9 Temmuz 2006'da oyuncu Sinan Tuzcu ile evlenmiş fakat çift 2016 yılında evliliklerini sonlandırmıştır. Soysert, son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.

5. Bertan Asllani

Bertan Asllani
Doğum Tarihi: 3 Temmuz 1990

"Yabani" dizisi Alaz Soysalan kimdir?

Yediği önünde yemediği arkasında bir hayat süren Alaz, kibirlidir ve her şeye sahip olabileceğini düşünür. Hırçın ve öfkeli yapısının ona zarar verdiğini fark etmez. Soysal ailesinin tek erkek torunu. Dedesinin ve annesinin gözüne girebilmek onun için hayattaki en büyük başarı. Fakat dengelerin çabuk değişebileceğinin henüz farkında değil.

"Yabani" dizisinin Alaz'ı Bertan Asllani kimdir?

3 Temmuz 1990 Üsküp/Makedonya doğumlu oyuncu ve müzisyen Bertan Asllani, özellikle lise döneminde müzik ve sporla ilgilendi. 2006 yılındaki ilk dizi tecrübesini "Pis Yedili" ile ekazandı. Asllani sonrasında "Göç Zamanı", "Öğrenci Evi", "Akrep" ve "Evlilik Hakkında Her Şey" gibi yapımlarda yer aldı. Asllani son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.

6. Şebnem Hassanisoughi

Şebnem Hassanisoughi
Doğum Tarihi: 7 Aralık 1985

"Yabani" dizisi Şebnem kimdir?

Şebnem; tutku, ihtiras, para ve güç kelimeleri ile tanımlanabilir. Aldığı kararların hep üç adım sonrasını düşünen kurnaz biri. Her zaman çıkarlarına göre hareket eder. Etrafındakileri manipüle ederek yanında tutar. Gösteriş ve ihtişama bayılır. Kızı Rüya ise kendisine hiç benzemez.

"Yabani" dizisinin Şebnem'i Şebnem Hassanisoughi kimdir?

İran kökenli oyuncu Şebnem Hassanisoughi, 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Babası İran Azerisi bir avukat olan Hassanisoughi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünü bitirdi. 2011'de ilk sinema filmi "Geriye Kalan"da başrol oynayan Hassanisoughi, "Tatar Ramazan" dizisindeki Güzide rolüyle dikkat çekti. Zeki Demirkubuz'un 2015 yapımı "Bulantı" filminde başrolde oynadı. "Poyraz Karayel" dizisindeki Begüm karakteriyle ününe ün kattı.  Başarılı oyuncu Netflix'te yayınlanan "Sıcak Kafa" ve Disney+'ya yayınlanan "Aktris" dizilerinde rol aldı. Hassanisoughi son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor. Oyuncu, 2016 yılından beri müzisyen Ahmet Kenan Bilgiç ile evli.

7. Sezer Arıçay

Sezer Arıçay
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1991

"Yabani" dizisi Cesur kimdir?

Bulunduğu her ortama ayak uydurabilen Cesur, serseri ruhlu ve eğlenceli biri. Duygularının ortası yok. Mutluluğu da öfkeyi de sonuna kadar yaşar. Belayı mıknatıs gibi üstüne çeker. 

"Yabani" dizisinin Cesur'u Sezer Arıçay kimdir?

Sezer Arıçay, İstanbul doğumlu oyuncudur. Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Son yıllarda "Kulüp", "Son Parti" ve "Beni Sevenler Listesi" yapımlarında yer almıştır.

8. Rojbin Erden

Rojbin Erden

"Yabani" dizisi Asi kimdir?

Sokakların asi kızı. Tanıştığı insanlara ismini söylemek yerine önce dişlerini gösterir. Yüzünün kiri ve saçının biti insanlara karşı kalkanı oldu, ayakta kalmak için çok mücadele etti. Birlikte büyüdüğü arkadaşları için gözünü kırpmadan kendini feda eder.

"Yabani" dizisinin Asi'si Rojbin Erden kimdir?

1996, İstanbul doğumlu Rojbin Erden, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümünden mezun oldu. Modellik ile de ilgilenen Erden, 2021 yılından itibaren "Çıplak" ve "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" gibi dizilerde rol aldı. Erden son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.

9. Ramiz Mullamusa

Ramiz Mullamusa
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1999

"Yabani" dizisi Umut kimdir?

Asi, Cesur ve Yaman'ın dünyasında en büyük zaafları Umut. Evin en küçüğü ve kıymetlisi. Zamanında yaptığı fedakarlıkların bedelini bedeliyle ödedi. Hayatındaki tek umudu bir gün yürüyebilmek. İmkanların da imkansızlıkların da fazlasıyla farkında olacak kadar olgun, kimsenin onun için üzülmesini istemeyecek kadar gururlu biri.

"Yabani" dizisinin Umut'u Ramiz Mullamusa kimdir?

24 Haziran 1999 Hatay doğumlu oyuncudu Ramiz Mullamusa, "Bursa Bülbülü", "Aşk 101", "Gönül Dağı" gibi popüler yapımlarda yer aldı. Mullamusa, son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor

10. Bartu Dilmen

Bartu Dilmen

"Yabani" dizisi Rüzgar kimdir?

 Her şeyin en iyisini bildiğini düşünür. Kimse onun önüne geçemez, her şeyde bir kusur arar. Her şeye rağmen yanında duranların kıymetini bilmez. Onları incitir. Fakat kaybedeceğini anladığı insanlara kendini acındırmakta da üstüne yok.

"Yabani" dizisinin Rüzgar'ı Bartu Dilmen kimdir?

Bartu Dilmen, 1997 yılı Bursa doğumlu model ve oyuncu. İstanbul Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü'nden mezun oldu. 2021 yılında Best Model birincisi olan Dlmen, kariyerine oyunculukla devam etmekte. Yonca Hiç, Hakan Pişkin, Durul Bazan gibi isimlerden oyunculuk dersleri aldı.

11. Aleyna Al

Aleyna Al
Doğum Tarihi: 6 Şubat 2006

"Yabani" dizisi Ece Soysalan kimdir?

Esprileri ve kahkahalarıyla Soysalan ailesinin neşe kaynağı. Sahip olduğu hastalık ona hayat enerjisini kaybettirmedi. Bir gün iyileşeceğine dair umudu tam.

"Yabani" dizisinin Ece'si Aleyna Al kimdir?

Aleyna Al, 09 Şubat 2006 yılında Aydın Nazilli'de doğdu. Al, İran yapımı "Silver Man" filminde rol aldı Genç oyuncu "Aşk Yeniden", "Şevket Yerimdar", "Savaşçı" gibi yapımlarda oynadı. Al son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.