Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (25 Eylül - 1 Ekim)

Netflix Türkiye 25 Eylül - 1 Ekim haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta 2. sezonu ile "Kulüp" çekerken onu 4. sezonu ile "Sex Education" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kulüp

2. Sezon

1960'ta Türkiye gibi İstanbul'un sosyal hayatı ve eğlence dünyası da köklü bir değişimin eşiğindedir. Yaşatılan baskılara karşı duran Çelebi ve Matilda, Kulüp İstanbul Ailesi'ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedirler.

2. Sex Education

Orijinal İsmi: Sex Education

Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2019 - İngiltere

4. Sezon

Otis, kendine güveni çok da yüksek olmayan bir lise öğrencisidir. Fakat onu diğer lise öğrencilerinden ayıran bir özelliği vardır: Annesi bir cinsel hayat terapisti olduğu için cinsellik hakkında pek çok bilgisi vardır. Asi arkadaşı Maeve'in teklifi ile Otis'te seks terapistliği yapmaya ve insanları cinsellik hakkında eğitmeye başlar.

3. Kulüp

1. Sezon

1950'li yıllarda İstanbul'da geçen dizide, 17 yıllık bir ayrılığın ardından bir araya gelen bir anne ve kızının hikayesine ortak oluyoruz. Hapis yatmış olan Matilda, 1950'li yılların en ünlü gece kulüplerinden birinde çalışmıştır. Matilda'nın tek kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar annesini hiç tanımamıştır. Kızı ile sağlıklı bir ilişki kurmaya çabalayan Matilda, Raşel'i o dönemlerde Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet adında bir adamdan uzak tutmaya çalışır. Matilda bir yandan da patronu Orhan, gece kulübünde yönetici olarak çalışan Çelebi ve kaprisli sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmek durumundadır.

4. Sevgili Çocuk

Orijinal İsmi: Liebes Kind

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yapımı: 2023 - Almanya

Mini - Dizi

Lena kendisini tecrit altında tutan adamın elinden kurtulmayı başarır. Ancak aynı gece ebeveynlerinin onun yanına gelmesiyle dehşetin gerçek boyutu ortaya çıkar.

5. One Piece

Orijinal İsmi: One Piece

Süre: 60dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yapımı: 2023 - ABD , Japonya

1. Sezon

Denizcilik dünyasında genç bir korsan kaptan, Korsan Kralı unvanını elde etmek ve efsanevi hazine "One Piece"i keşfetmek için ekibiyle birlikte yola çıkar.

6. Şeytanın Aklına Gelmez

Orijinal İsmi: The Devil's Plan

Tür: Realite Şov
Yapımı: 2023 - Güney Kore

1. Sezon

12 yarışmacı, 6 gece 7 gün boyunca zekâ, kurnazlık ve strateji oyunlarında karşı karşıya geliyor. Acaba sonunda zafer kimin olacak?

7. Perşembe Dulları

Orijinal İsmi: Thursday's Widows

Tür: Dram
Senarist: Claudia Piñeiro
Yapımı: 2023 - Meksika

Mini - Dizi

Sosyetik bir camiada yaşayan Teresa, kocası ile iki yakın arkadaşını ölü bulur. Gerçeklerle birlikte karanlık sırlar da gün yüzüne çıkar.

8. Terzi

2. Sezon

Ünlü terzi Peyami, en yakın arkadaşının müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız umulmadık şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

9. Yanık Kokusu

Orijinal İsmi: Burning Body

Tür: Dram , Gizem
Yönetmen: Jorge Torregrossa
Senarist: Laura Sarmiento
Yapımı: 2023 - İspanya

Mini - Dizi

Bir polis memurunun öldürülüp cesedinin yakılması üzerine tüm gözler her ikisi de adamın meslektaşı olan kız arkadaşı ile kadının sevgilisine çevrilir. Gerçek olaylardan esinlendi.

10. Song of the Bandits

Orijinal İsmi: 도적: 칼의 소리

Süre: 60dk
Tür: Aksiyon , Dram , Tarih
Yapımı: 2023 - Güney Kore

1. Sezon

Kanunsuz Gando bölgesinde amansız haydutlar, çok değer verdikleri vatanları ve sevdikleri uğruna ölümü bile göze aldıkları, hiçbir engel tanımayan bir mücadele verir.