Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (13 - 19 Kasım)

Netflix Türkiye 13 - 19 Kasım haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta da "The Killer" çekerken onu 2. sırada "Monster Hunter" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. The Killer

Orijinal İsmi: The Killer

Süre: 119dk
Tür: Gerilim , Suç
Yönetmen: David Fincher
Yapımı: 2023 - ABD

Soğukkanlı bir suikastçı (Michael Fassbender), kıl payı kaçırdığı bir atıştan sonra, kişisel olmadığı konusunda ısrar ettiği uluslararası bir insan avında işverenlerine karşı savaş açar.

2. Monster Hunter

Orijinal İsmi: Monster Hunter

Süre: 99dk
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Senarist: Paul W.S. Anderson
Yapımı: 2020 - Almanya , İngiltere , Çin , Japonya

Beklenmedik bir kum fırtınası Kaptan Artemis (Milla Jovovich) ve tayfasını (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) yeni bir dünyaya sürüklemiştir. Burada bulunan saldırgan ve dev yaratıklara karşı silahlarının işlemediğini gören ekip büyük bir şoka uğrar. Bu umutsuz hayatta kalma savaşında gizemli biri olan Hunter (Tony Jaa) ile karşılaşırlar. Hunter’ın yetenekleri onu bu canavarlardan bir adım önde tutarak onları yenmesinde önemli rol oynar. Artemis ve Hunter yavaş yavaş birbirlerine güvenmeye başlarken Artemis, Hunter’ın Admiral (Ron Perlman)’ın ekibinin bir üyesi olduğunu öğrenir. Dünyalarını yok etmeye yetecek kadar güçlü olan bir tehditle yüzleşmeye hazırlanan ekibi amansız bir mücadele beklemektedir.

3. Bomboş

Orijinal İsmi: Hollow

Tür: Suç
Yönetmen: Onur Ünlü
Senarist: Onur Ünlü
Yapımı: 2022 - Türkiye

Hayattaki tek tutkusu cansız nesnelerin fotoğrafını çekmek olan 40 yaşındaki Günel, Kıbrıs'ta şirket tarafından ödenen lüks bir tatilde çok sempatik ama aynı zamanda oldukça karanlık bir adam olan Şefik ile tanışır. Tatili soğuk biralar, yüzme havuzu ve yeni arkadaşı Şefik'in gönüllü rehberliği ile güzel başlar, ancak Günel'in bacağını kırmasıyla hızla ortalık karışır. Bu yaralanma, onu sevimli ve çekici bir hemşire olan Nazlı ile tanışmasına vesile olur. Can sıkıntısından, kamerasıyla Şefik'in yandaki villasını izleyerek oyalanır, bu sırada istemeden bir cinayete tanıklık eder.

4. Hayatımın En İyi Noel Tatili

Orijinal İsmi: Best. Christmas. Ever.

Süre: 82dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Mary Lambert
Yapımı: 2023 - ABD

Kaderin bir cilvesi Charlotte ve Jackie'nin ailelerini Noel için bir araya getirince Charlotte eski arkadaşının kusursuz görünen hayatının gerçek olamayacağını kanıtlamaya koyulur.

5. Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

Orijinal İsmi: Dawn of the Planet of the Apes

Süre: 130dk
Yönetmen: Matt Reeves
Senarist: Mark Bomback
Yapımı: 2014 - ABD

Caesar ve arkadaşları San Francisco'da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık  olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.

6. Soygun Sanatı

Orijinal İsmi: Voleuses

Süre: 115dk
Tür: Aksiyon , Dram , Komedi
Yönetmen: Mélanie Laurent
Yapımı: 2023 - Fransa

İki usta hırsız ve dost, kaçak yaşamaktan bıkmıştır. Bu yüzden hiç yapmadıkları bir şey yaparak daha önce yaptıkları işlerden çok farklı olan son işlerinde onlara yardım etmesi için cesur ve girişken Sam'i işe alırlar.

7. Maymunlar Cehennemi: Savaş

Orijinal İsmi: War for the Planet of the Apes

Süre: 140dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Savaş
Yönetmen: Matt Reeves
Yapımı: 2017 - ABD

İnsanlar ve maymunlar arasında sürmekte olan savaşta iki taraf da kayıplar vermekle birlikte maymunların durumu daha kötüye gitmeye başlamıştır. Maymunların başındaki Sezar (Andy Serkis), insan güçlerini yöneten acımasız Albay McCullough'a (Woody Harrelson) meydan okuyabilmek için tüm cesaretini toplamak zorundadır. Bu savaş, dünyanın geleceği için belirleyici olmaya gebedir.

8. Ketenpere

Orijinal İsmi: Ketenpere

Süre: 108dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Kamil Çetin
Senarist: Şafak Sezer
Yapımı: 2017 - Türkiye

Kalender (Şafak Sezer) diziler için figüran koordinatörlüğü yapan, zaman zaman kendisi de küçük roller alarak geçimini sağlayan bir adamdır. Uzun yıllardır bu sektörün içinde olmasına rağmen bulunduğu konumdan ileri bir adım atamamıştır. Bütün bunların üstüne yıllar sonra geri dönen mafya babası Vefa'nın ketenpereye getirdiği Kalender için işler iyice karışacaktır.

9. Triple Frontier

Orijinal İsmi: Triple Frontier

Süre: 125dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Macera , Suç
Yönetmen: J.C. Chandor
Senarist: J.C. Chandor , Mark Boal
Yapımı: 2019 - ABD

Dört eski özel kuvvet askeri, maddi sıkıntıları nedeniyle Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronundan 75 milyon dolar çalmak üzere bir araya gelirler. Fakat incelikli planları kontrolden çıkarak bir kaosa sürüklenecektir. 

10. Esaret

Orijinal İsmi: Locked In

Süre: 96dk
Tür: Gerilim
Yönetmen: Nour Wazzi
Senarist: Rowan Joffe
Yapımı: 2023 - İngiltere

İyi kalpli bir hemşire, komadaki bir hastanın sırlarını açığa çıkarmaya çalışır. Fakat sırların ardında acı bir rekabet, ihanet ve cinayetin yattığını keşfeder.