Puhu TV'de İzleyebileceğiniz En İyi Yerli Diziler!

Puhu TV'de izleyebileceğiniz en iyi 5 yerli diziyi listeledik!

Puhu TV, dijital yayın platformları arasında kendine özgü bir konum edinmiş, özellikle ücretsiz içerik sunma politikasıyla dikkat çeken bir platform. Reklamlı hizmet modeli sayesinde, seyircilere bir ücret talep etmeden birçok başarılı yapımı sunarak geniş bir izleyici kitlesiyle buluşmayı başarıyor. Biz de bu listede sizler için Puhu TV'de keyifle izleyebileceğiniz yerli dizileri listeledik. 

Keyifli seyirler!

1. Şahsiyet

Orijinal İsmi: Şahsiyet

Süre: 67dk
Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Onur Saylak
Senarist: Hakan Günday
Yapımı: 2018 - Türkiye

Adli katip memurluğundan emekli olmuş ve Beyoğlu'nda yaşamını sürdüren 65 yaşındaki Agah Beyoğlu'na Alzheimer başlangıcı tehşisi konulmuştur. Unutmanın bir fırsat olduğunu fark eden Agah, yıllarca planladığı bir cinayeti işlemeye karar verir.

2. Fi

Orijinal İsmi: Fi

Süre: 75dk
Tür: Dram
Yönetmen: Mert Baykal
Yapımı: 2017 - Türkiye

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi...

3. Yargı

Orijinal İsmi: Yargı

Süre: 140dk
Tür: Aile , Dram , Suç
Yönetmen: Ali Bilgin
Senarist: Sema Ergenekon
Yapımı: 2021 - Türkiye

Yolları bir cinayet davasıyla kesişen bir avukat ve bir savcı, katili bulmak için birlikte çalışmak zorunda kalacak ve bu onların hayatlarında geri dönüşü olmayan bir kırılma noktası yaratacaktır.

4. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Orijinal İsmi: Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yapımı: 2010 - Türkiye

Ankara Cinayet Bürosu Amiri Behzat Ç., telsizden duyduğu bir intihar vakasına bakmak için olay yerine gider. Arkadaşlarıyla doğum gününü kutladıktan sonra intihar ettiği sanılan genç kızın cesediyle karşılaşır. İlk gelen ekipler, kızın üzerinden çıkan 'intihar mektubunu' yeterli görüp olayın üzerinde durmamışlardır. Oysa Behzat Ç.’nin fark ettiği birtakım gariplikler aklına cinayet ihtimalini getirir. Olay mahallinde TEM’de (Terörle Mücadele Amirliği) görevli birilerinin olması olayın görünenin ötesinde, farklı boyutları olduğuna da işaret etmektedir. Ölen kız Urfalı zengin bir aileye mensuptur. Babası okuması için Ankara’ya yolladığı kızının beyninin yıkandığından, ölümünün siyasi olduğundan, örgüt tarafından infaz edildiğinden şikâyet eder. Behzat Ç. ve ekibi, Harun, Hayalet, Akbaba, Selim ve Eda, olaya bakan savcıdan aldıkları destekle işe koyulacak, |at izinin it izine karıştığı’ bu vakayı çözmek için karmaşık bir mücadelenin içine girecektir.

5. Ufak Tefek Cinayetler

Orijinal İsmi: Ufak Tefek Cinayetler

Süre: 120dk
Tür: Dram , Gizem
Senarist: Meriç Acemi
Yapımı: 2017 - ABD , Türkiye

Ay Yapım'ın imzasını taşıyan dizi, gizemli bir cinayetin üzerinden dört adam ve dört kadının arasındaki karanlık sırları, aşkları, yalanları ve rekabeti ele alıyor.