Yemek Yerken İzlemelik Diziler

Yemek yerken bir şey izlemeyince sıkılanlara göre bir liste!

Günümüzde teknoloji hayatımıza o kadar dahil oldu ki yemek yerken bile bir yandan hayatımızda teknolojiye yer verip eşlik edecek bir dizi arıyoruz. Bu arayışınıza son vermek için size yemek yerken izlenebilecek en keyifli dizileri bir araya getirdik.

İyi seyirler ve afiyet olsun!

1. Unbreakable Kimmy Schmidt

Orijinal İsmi: Unbreakable Kimmy Schmidt

Süre: 30dk
Tür: Komedi
Senarist: Robert Carlock , Tina Fey
Yapımı: 2015 - ABD

Birbirinden farklı 4 kadın, kıyametin koptuğuna inandırılmış ve bir yeraltı mahzenine kapatılmıştır. Bu olaydan 15 yıl sonra, polis baskını ile kadınlar kurtarılır ve kıyametin kopmadığını öğrenirler. Kendini New Yorka bulan genç Kimmy Schmidt, artık içinde bulunduğu yeni dünyanın tadını çıkaracaktır.

2. The Good Place

3. Parks And Recreation

Indiana’da bulunan Pawnee kasabasında Leslie Knope, Parklar ve Bahçeler Bölümü’nde çalışmaktadır. Kasabayı güzelleştirmek ve kariyerinde ilerlemek isteyen Leslie’nin karşısına en basit işte bile akla gelmeyecek aksaklıklar ve komiklikler gelişmektedir.

4. 30 Rock

30 Rockefeller Plaza’daki The Girlie Show’un setini izleriz. Programın başyazarı Liz Lemon’ın yalnızca iş yaşamı değil özel yaşamı da patronunun ölümü ile değişecektir. Özellikle de yeni patronu Jack bir Hollywood yıldızını programa dahil etmek isteyince.

5. Scrubs

Orijinal İsmi: Scrubs

Süre: 24dk
Tür: Komedi
Yapımı: 2001 - ABD

Dizi çoğunlukla, Bill Lawrence tarafından yaratılmış olan ve gerçekte var olmayan Sacred Heart hastanesinde geçer. Baş karakter John 'J.D.' Dorian'ın iç sesleri ve hayalleriyle renklendirilen anlatım, 20 dakikaya bir dünya sığdırabilecek cinstendir. Konusu ise şöyledir; tıp okulundan yeni mezun olan J.D. ve çocukluğundan beri en iyi arkadaşı olan Turk, Sacred Heart hastanesinde stajyer olarak çalışmaya başlarlar. J.D.'nin hayatı, kendisiyle aynı anda stajyerliğe başlayan depresif genç kız Elliot ile tanışınca ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Turk ise, 8 yıllık hemşire olan latin kökenli Carla'dan hoşlanır. Elbette, uzun sürecek olan bu stajyerlik döneminde yediği içtiği ayrı gitmeyen iki arkadaşın başına gelecek en önemli şey aşk değildir. J.D'nin, hastanedeki ilk gününde tanıştığı vurdumduymaz başhekim Dr. Kelso ve kendine has tedavi yöntemleri olan Dr. Cox arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Acaba önündeki uzun stajyerlerik döneminde hangisi J.D'nin akıl vericisi olacaktır? Sorunlar sadece bunlarla sınırlı da değildir tabii... Hastaneye adım attığı anda tartıştığı ve doktorluğu boyunca kendisine hayatı zindan edecek olan temizlikçiye de dikkat etmelidir J.D. ... Tabii bütün bu karakterler birleşince de ortaya bir komedi şöleni çıkması gayet doğaldır.

6. Modern Family

Modern Family, Amerika ABC televizyonun da yayınlanan bir komedi dizisidir. Dizi, 3 aile ve 3 ayrı yaşamı ele almaktadır. İlk ailemizin reisini "Evli ve Çocuklu" dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle canlandırıyor. Jay kendinden çok daha genç bir eşe sahiptir. Gloria adlı genç eşinin bir de Manny adlı oğlu vardır. Jay, Manny'e bir yandan üvey babalık yapmaya çalışırken diğer yandan da genç eşini başkalarına kaptırmamaya çalışmaktadır. İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çiftidir. Claire, Jay Pritchett'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin Haley, Luke ve Alex adın da 3 çocukları vardır. Aile'nin en büyük derdi yaramaz oğulları Luke ve erkek arkadaş sorunları başlayan kızları Haley ve Alex. Üçüncü ailemiz ise gay bir çiftten oluşuyor, Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay Pritchett'in öz oğlu. Bu çiftimizin Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.

7. Supernatural

Daha çocukken annelerini gizemli ve şeytani bir güce kurban veren iki kardeş... Birisi babasına karşı savaşmayı, diğeri ise daha sakin bir hayatı seçmiştir. Babalarının kaybolduğu gün ikisi için de yeni bir dönem başlar. Winchester kardeşler bir yandan ülkeyi baştanbaşa dolaşırken diğer yandan da esrarengiz ve tehlikeli güçlerle savaşırlar. İzleyenleri koltuklarına çivileyecek fantastik bir dizi.

8. Once Upon a Time

Orijinal İsmi: Once Upon a Time

Süre: 43dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yapımı: 2011 - ABD

28 yaşındaki Emma Swan'ın zorluklarla dolu bir geçmişi vardır. Bir gün kendini Maine'in küçük bir kasabasında bulur. Bu kasabada, peri masalları gerçekliğe sahiptir.

9. Downton Abbey

Orijinal İsmi: Downton Abbey

Süre: 66dk
Tür: Dram
Senarist: Julian Fellowes
Yapımı: 2010 - İngiltere

Grantham Kontu Robert Crawley, malikanesinde ailesi ve çalışanlarıyla mutlu olduğunu düşündüğü bir hayat sürer. Fakat hayatları 15 Nisan 1912'de tamamen seyrini değiştirecektir. Ünlü transatlantik gemisi Titanic buzdağına çarparak batmasıyla Crawley ailesinin iki varisi hayatını kaybeder. Böylece olaylar başlar. 1912'de başlayan hikaye, 1920'lere kadar işleniyor.

10. Abbott Elementary

 

"Abbott Elementary" dizisi, sadece öğretmeyi sevdikleri için ülkenin en kötü devlet okullarından birinde çalışmak üzere bir araya gelen bir grup öğretmenin hikayesini anlatıyor.