Ailecek Keyifle İzleyebileceğiniz 10 Yabancı Dizi

Ailenizle birlikte izlemek isteyeceğiniz diziler bu listede!

Film geceleri, ailecek yapılabilecek harika bir etkinlik olsa da bazı aileler birlikte düzenli olarak içerik izlemek ister. Eğer hem bütün ailenin ilgisini çeksin hem de film gibi çabucak bitmesin diye bir dizi arayışındaysanız, size harika yabancı dizi önerileriyle geldik!

İşte ailecek keyifle izleyebileceğiniz 10 yabancı dizi!

1. Young Sheldon

Orijinal İsmi: Young Sheldon

Süre: 22dk
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2017 - ABD

"The Big Bang Theory"de izleyicinin sevgisini kazanan Sheldon Cooper'ın çocukluk yıllarına yolculuk ediyoruz.

2. Anne with an E

Cesur ve tutku dolu yetim bir kız; sert mizaçlı, yaşlı ve bekar bir kadın ve onun tatlı dilli erkek kardeşinin yanına yerleşir. Sevilen çocuk kitabı serisinden uyarlandı.

3. Fuller House

Orijinal İsmi: Fuller House

Süre: 30dk
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2016 - ABD

San Francisco'da yaşayan D.J. hamiledir ve eşinden ayrılmıştır. Kardeşi Stephanie, en yakın arkadaşı Kimmy ve onun ergen kızı Ramona, 12 yaşındaki isyankar oğlu J.D. ve 7 yaşındaki oğlu Max ile başa çıkamayan D.J.'ye yardım etmek için, onun evine taşınırlar.

4. The Middle

Orijinal İsmi: The Middle

Süre: 22dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Jamie Babbit
Yapımı: 2009 - ABD

Sporcular, film yıldızları ve politikacılar… Unutun bunları, esas kahramanlar aileler! ABC’nin komedi dizilerinden Warner Bros şirketi tarafından yapımı üstlenilen “The Middle” adlı dizi ise bunların ötesinde; üç çocuk annesi ve sevgi dolu bir eş olan Frankie Heck söz konusu olunca o bir süper kahraman, çünkü hem orta sınıf olan ailesiyle ilgileniyor, hem yaşadıkları Indiana’da kalmak için çabalıyor, hem de hayat akışına göğüs geriyor.

5. Lost in Space

Günümüzden 30 yıl sonra, uzayda kolonileşme artık gerçekleşmiştir ve Robinson ailesi artık yaşanamaz hale gelen dünyamızdan ayrılıp daha iyi bir gezegende yeni bir yaşam kurmak üzere seçilmişlerdir. Ancak kendileriyle birlikte yola çıkan pek çok kolonici yeni evlerine varamadan beklenmedik bir kaza yaşar ve orijinal hedeflerinden ışık yılları uzakta başka bir gezegene düşerler. Bu gezegende hayatta kalmak için birlikte çalışmak zorundadırlar. Ne yazık ki önlerine çıkan iki engel vardır. İlki Dr. Smith isimli karizmatik ama ne yapmaya çalıştığı anlaşılamayan bir manipülatör, ikincisi ise ailenin küçük oğluyla yakınlık kuran ama son derece tehlikeli olduğu bilinen bir robot... Robinsonlar'ın bir an önce bu gezegenden kurtulup diğer kolonicilere katılmak için önlerindeki engelleri aşmaları gerekecektir.

6. Merlin

Dizi, tarihin en büyük büyücüsü Merlin'in gençlik yıllarını anlatıyor. Birleşik Krallık'ta büyücülerin sihir yapmalarının yasaklandığı bir dönem yaşanıyordur, tahtta ise Kral Uther bulunmaktadır. Bu dönemlerde, doğaüstü yeteneklere sahip olan Merlin adlı bir genç, ileride Kral Uther'ın yerini alıcak Prens Arthur ile karşılaşır. İki gencin tanışmaları büyük bir rekabetle başlasada bu tanışıklık ileride büyük bir dostluğa dönüşecek ve bu dostluk ülkenin kaderini değiştirecektir.

7. Abbot Elementary

"Abbott Elementary" dizisi, sadece öğretmeyi sevdikleri için ülkenin en kötü devlet okullarından birinde çalışmak üzere bir araya gelen bir grup öğretmenin hikayesini anlatıyor.

8. The Mysterious Benedict Society

Bir grup yetenekli yetim, farklı kişilikteki bir hayırsever tarafından gizli bir göreve gitmek üzere işe alınır.

9. Modern Family

Modern Family, Amerika ABC televizyonun da yayınlanan bir komedi dizisidir. Dizi, 3 aile ve 3 ayrı yaşamı ele almaktadır. İlk ailemizin reisini "Evli ve Çocuklu" dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle canlandırıyor. Jay kendinden çok daha genç bir eşe sahiptir. Gloria adlı genç eşinin bir de Manny adlı oğlu vardır. Jay, Manny'e bir yandan üvey babalık yapmaya çalışırken diğer yandan da genç eşini başkalarına kaptırmamaya çalışmaktadır. İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çiftidir. Claire, Jay Pritchett'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin Haley, Luke ve Alex adın da 3 çocukları vardır. Aile'nin en büyük derdi yaramaz oğulları Luke ve erkek arkadaş sorunları başlayan kızları Haley ve Alex. Üçüncü ailemiz ise gay bir çiftten oluşuyor, Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay Pritchett'in öz oğlu. Bu çiftimizin Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.

10. Talihsiz Serüvenler Dizisi

Orijinal İsmi: A Series of Unfortunate Events

Tür: Aile , Aksiyon , Dram , Gizem , Komedi
Yapımı: 2017 - Kanada

Ailelerini gizemli bir yangında kaybeden 3 çocuk daha sonra karanlık sırları ortaya çıkartacaklardır.