Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (29 Ocak - 4 Şubat)

Netflix Türkiye 29 Ocak - 4 Şubat 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Allah Yazdıysa Bozsun" çekerken onu 2. sırada "Çöl Avcıları" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Allah Yazdıysa Bozsun

Orijinal İsmi: Allah Yazdıysa Bozsun

Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Barış Yöş
Yapımı: 2022 - Türkiye

Film, aşkı ıskalayarak 30'lu yaşlarına gelen Irmak'ın (Gonca Vuslateri), en yakın arkadaşı Eliz'in nişanının akabinde başından geçen olayları konu ediniyor.

2. Çöl Avcıları

Orijinal İsmi: Badland Hunters

Süre: 108dk
Yönetmen: Yang Myeong-heon
Yapımı: 2024 - Güney Kore

Yıkıcı bir depremin ardından kanunsuz ve çorak bir şehre dönen Seul'da korkusuz bir avcı (Ma Dong-seok), çılgın bir doktorun kaçırdığı genci kurtarmak için harekete geçer.

3. Dehşete Dalış

Orijinal İsmi: Deep Fear

Süre: 84dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Marcus Adams
Senarist: Robert Capelli Jr.
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere , Fransa

Yatta yalnız başına yapılan bir yolculuk, bir kadının, bir teknenin parçalanmış kalıntılarına tutunan üç uyuşturucu kaçakçısıyla karşılaşmasıyla korkunç bir hal alır. Kısa süre sonra onu batık enkazdan kilolarca kokain almak için köpek balıklarının istila ettiği sulara dalmaya zorlarlar.

4. Evde Tek Başına

Orijinal İsmi: Home Alone

Süre: 103dk
Tür: Aile , Komedi
Yönetmen: Chris Columbus
Senarist: John Hughes
Yapımı: 1990 - ABD

Ailesinden nefret eden Kevin (Macaulay Culkin) aldığı ceza üzerine geceyi çatıkatında geçirir yalnız ertesi gün uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını farkeder. Başta panikleyen Kevin bunun fırsat olduğunu çok geçmeden anlar ve yalnızlığın tadını çıkarmaya başlar. Eve gözlerini dikmiş olan 2 hırsızı evden uzaklaştırmak artık Kevin'a düşmüştür...

5. Recep İvedik 7

Şehir hayatı ve ekonomik şartlarda bunalan Recep İvedik  (Şahan Gökbakar), en yakın arkadaşı Nurullah (Nurullah Çelebi) ile birlikte babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gider. Köy hayatının tadını çıkarmayı umarken, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığını öğrenir. Böylece Recep, köylülerle bir olarak bu projeye karşı durur ve yeni bir maceraya atılır.

6. Kar Kardeşliği

Orijinal İsmi: Society of the Snow

Süre: 144dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Juan Antonio Bayona
Yapımı: 2023 - ABD , İspanya

Bir ragbi takımını taşıyan uşak, And Dağları'ndaki bir buzulun üzerine düşer. Kazadan sağ kurtulan az sayıdaki yolcu kendilerini dünyanın en zorlu ortamlarından birinde bulur.

7. Evde Tek Başına 2

Orijinal İsmi: Home Alone 2: Lost in New York

Süre: 120dk
Tür: Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Chris Columbus
Senarist: John Hughes
Yapımı: 1992 - ABD

Kevin yine karambole gelip ailesinden ayrı kalmıştır. Farklı uçağa binip New York'a giden Kevin babasının kartları ve inandırıcı yalanları sayesinde bir otele yerleşir ve gününü gün etmeye devam eder. Oyuncakçı dükkanından çıktığında önceki noelde yakalanmalarını sağladığı hırsızlarla karşılaşır ve onların oyuncakçı dükkanını soyma planı yaptıklarını öğrenir. Otelde de işler sarpa sarar ve macera sürer...

8. Uçuk Bir İş

Orijinal İsmi: Lift

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: F. Gary Gray
Senarist: Daniel Kunka
Yapımı: 2024 - ABD

Bir yolcu uçağında 500 milyon dolar değerinde altın külçesi taşımak için güçlerini birleştiren ve başlarında Cyrus Whitaker'ın (Kevin Hart) olduğu uluslararası bir soygun ekibini konu alıyor.

9. 60 Dakika

Orijinal İsmi: 60 Minuten

Süre: 88dk
Tür: Aksiyon , Dram , Spor
Yönetmen: Oliver Kienle
Senarist: Oliver Kienle
Yapımı: 2024 - Almanya

Kızının velayetini elinde tutmak isteyen bir dövüşçü, onun doğum günü partisine yetişmek için büyük bir müsabakayı terk eder ve Berlin'de bir kovalamacaya karışır.

10. Orion ve Karanlık

Orijinal İsmi: Orion and the Dark

Süre: 92dk
Yönetmen: Sean Charmatz
Senarist: Charlie Kaufman
Yapımı: 2024 - ABD

Film, yükseklikten, evcil hayvanlardan ve tehlikelerin en kötüsü karanlıktan korkan genç bir çocuk olan Orion'u takip ediyor. Karanlık ise gençlere korkulacak tek şeyin korku olduğunu kanıtlamak için Orion'u bir gece gezisine çıkarıyor.