En İyi Beren Saat Dizileri!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından Beren Saat, bugün 40 yaşında!

26 Şubat 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Beren Saat, Başkent Üniversitesi'nde eğitim görürken katıldığı "Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasında ikinci olarak keşfedilmişti. Sonrasında profesyonel oyunculuk kariyerine başlayan Saat, özellikle Türk dizi sektöründe büyük başarılara imza atarak ismini duyurdu. Bugüne kadar pek çok ödül kazanan Beren Saat, 2014 yılından beri müzisyen Kenan Doğulu ile evli.

Doğum günü şerefine biz de Beren Saat'in en beğendiğimiz 5 dizisini listeledik.

İyi seyirler!

1. Aşk-ı Memnu

Orijinal İsmi: Aşk-ı Memnu

Süre: 84dk
Tür: Aile , Dram
Yönetmen: Hilal Saral
Yapımı: 2008 - Türkiye

Adnan, on bir yıl önce eşini kaybedince, sosyal hayattan uzaklaşıp köşküne çekilmiş, bütün ilgisini kızı Nihal ve oğlu Bülent’e vermiştir. Aile yadigâri emektarları, çocukların yarı Fransız dadısı ve hamiliğini yaptığı uzak akraba çocuğu Behlül ile İstanbul’un en önemli yalılarından birinde yaşayan Adnan Bey, yine İstanbul’un tanınmış ailelerinden Melih Bey takımından Firdevs Hanım’ın kızı Bihter’le yıllar sonra tekrar karşılaştıktan sonra, unuttuğu duyguları yeniden hatırlamaya, kış ortasında baharı filizlendirmeye başlar. Firdevs Hanım çok hırslı bir kadındır. Kızlarıyla rekabet halindedir. Kocasının ani ölümü bile onu cemiyet hayatından uzaklaştıramamış, her önemli davetin en dikkat çekici yüzü olmaya devam etmiştir. Bihter babasının ölümünden sorumlu tuttuğu annesine kin duymakta ve Firdevs Hanım’ın kızı olarak anılmaktan büyük utanç duymaktadır. Yalnızlığın ve hüznün içinde Adnan Bey’le karşılaştığında onun güvenli elini tutar ve yeni hayatına doğru yürümeye başlar. Öte yandan Firdevs Hanım için de Adnan Bey en cazip eş adayıdır. Onu elde etmeye çalışırken kızı Bihter’le yolları kesişir ve anne kız arasında yıllarca sürecek büyük bir çatışma başlar. Bihter, Adnan Bey’in köşkünde huzuru, güveni, mutluluğu ararken, tutkuyla tanışır. Behlül ve Bihter birbirlerine doğru sürüklenirler. Yasak aşkları bu ailedeki herkesi ayrı ayrı etkileyecektir. Masumiyet, ihanet bulutlarıyla gölgelenir. Tutku ve aşk sadakati esir alır.

2. Hatırla Sevgili

Orijinal İsmi: Hatırla Sevgili

Süre: 90dk
Tür: Aile , Dram , Savaş
Yönetmen: Ümmü Burhan , Faruk Teber
Yapımı: 2006 - Türkiye

Şevket ve Rıza Büyükada’da karşılıklı evlerde oturan iki eski arkadaştır. Ancak politik görüşleri onları birbirinden uzak düşürmüştür. Şevket’in oğlu Ahmet Lozan’daki tahsilini bitirip evine döner. Bu dönüşü ailesinden daha heyecanla bekleyen biri daha vardır. Rıza’nın kızı Yasemin. Genç kız Ahmet’e uzun zamandır platonik bir aşkla bağlıdır. Ada’daki ünlü pastanenin sahibinin oğlu Necdet ise Yasemin’in Ahmet’e olan duygularından habersizdir. Yıllardır onunla ilgili gizli hayaller kurmaktadır. Yasemin büyük sırrını yakın arkadaşı aynı zamanda Necdet’in kardeşi Lale’yle paylaşır. Lale arkadaşının hayal kırıklığına uğrama ihtimalini düşünerek onu uyarır. Ancak Yasemin, aşkının gücüne inanmaktadır.

3. İntikam

Orijinal İsmi: İntikam

Süre: 90dk
Tür: Dram
Yönetmen: Mesude Erarslan
Yapımı: 2013 - Türkiye

Zengin bir semte Yağmur adında, iyi kalpli ve çok güzel bir kadın taşınır. Ancak Yağmur aslında göründüğü gibi biri değildir. Komşuları tarafından iftiraya uğrayan ve bunun sonucunda ölen babasının intikamı almak için 17 yıl sonra olayların yaşandığı yere dönmüştür. Yağmur ismini değiştirmiş, bambaşka bir kadın olmuştur. Düşmanlarından intikam almak için mükemmel bir planı devreye sokar ve onlara yaklaşmak için ailenin oğlu Emre ile aşk yaşamaya başlar.

4. Atiye

Orijinal İsmi: Atiye

Süre: 45dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Senarist: Nuran Evren Şit
Yapımı: 2019 - Türkiye

İstanbul’da bir ressam kişisel bir yolculuğa çıkıyor. Anadolu’da bir arkeolojik kazıda kendi geçmişine dair sırlar ve evrensel sırlar keşfeden Atiye’nin yolculuğuna tanık olun.

5. Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan

Orijinal İsmi: Kösem Sultan

Süre: 60dk
Tür: Dram
Yapımı: 2015 - Türkiye

Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan, Osmanlı İmparatorluğu'nun 17. yüzyıldaki dönemininde Kösem Sultan'ın hayatını konu alıyor.