Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (19 - 25 Şubat)

Netflix Türkiye 19 - 25 Şubat 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "The Abyss" çekerken onu 2. sırada yine "Kül" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. The Abyss

Orijinal İsmi: Avgrunden

Süre: 104dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Richard Holm
Yapımı: 2023 - Finlandiya , İsveç

İsveç'in Kiruna kasabası giderek madene doğru çökerken Frigga, kendisinin ve ailesinin hayatını kurtarmak ile dünyanın en büyük yer altı madeninde güvenlik şefi olarak çalıştığı riskli işi arasında kalır.

2. Kül

Orijinal İsmi: Kül

Süre: 100dk
Tür: Dram , Fantastik , Romantik
Yönetmen: Erdem Tepegöz
Senarist: Erdi ışık
Yapımı: 2024 - Türkiye

Zengin, evli bir kadın (Funda Eryiğit) gizemli bir hikayenin kahramanının peşine düşer.

3. Einstein ve Atom Bombası

Orijinal İsmi: Einstein and the Bomb

Süre: 76dk
Tür: Belgesel , Tarih
Yönetmen: Anthony Philipson
Senarist: Philip Ralph
Yapımı: 2024 - İngiltere

Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan sonra Einstein'ın başına ne geldi? Arşiv görüntülerine ve Einstein'ın kendi sözlerine yer veren bu belgesel-drama serisi, pek çok zorluk yaşamış bu dehanın beyninin derinliklerine yakından bir bakış sunuyor.

4. Mea Culpa

Orijinal İsmi: Mea Culpa

Süre: 120dk
Tür: Gerilim
Yönetmen: Tyler Perry
Senarist: Tyler Perry
Yapımı: 2024 - ABD

Hırslı bir ceza savunma avukatı, şirkette ortak yapılmak adına bir sanatçının cinayet davasını üstlenir.

5. Çılgın Hırsız 3

Orijinal İsmi: Despicable Me 3

Süre: 90dk
Yönetmen: Pierre Coffin , Kyle Balda
Senarist: Ken Daurio , Cinco Paul
Yapımı: 2017 - ABD

Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar vermiştir, ancak boş gezmekten çok memnun değildir. Bu bekleyişi sonlandıran olay, Dru adında bir ikiz kardeşi olduğunu yıllar sonra öğrenmesi olacaktır. Bu çok zengin, başarılı ve fazla güleryüzlü kardeşinin bir isteği vardır: Ailenin nesillerden beri devam eden 'kötülük' geleneğini sürdürerek son bir büyük soygun gerçekleştirmek ve bunu birlikte yapmak... Başlarda teklife soğuk yaklaşan Gru, Dru'nun bu iş için nasıl hazırlıklı ve hevesli olduğunu görünce fikir değiştirecektir.

6. Penceremden 3: Göz Göze

Orijinal İsmi: A través de tu mirada

Süre: 105dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Marçal Forés
Senarist: Eduard Sola
Yapımı: 2024 - İspanya

Raquel ve Ares uzun mesafe ilişkisindedirler. Sonunda yaz aylarında Costa Brava'nın güzelliklerinde arkadaşlarıyla bir araya gelirlerken, Raquel ve Ares ilişkilerinin zamanın sınavını geçip geçemeyeceğini sorgulamaya başlarlar.

7. Top Gun: Maverick

Orijinal İsmi: Top Gun: Maverick

Süre: 131dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Joseph Kosinski
Yapımı: 2022 - ABD

"Top Gun: Maverick" 1986 yapımı "Top Gun" filminin devamı niteliğinde. Hikaye, usta pilot Maverick'in eğitmen olarak hava kuvvetlerine dönüşü sonrasına odaklanıyor.

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçmaya çalışıyordur. Maverick, Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitmesi gerekince, belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalır. En büyük korkularıyla yüzleşecek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gidecektir.

8. Müttefik

Orijinal İsmi: Allied

Süre: 124dk
Yönetmen: Robert Zemeckis
Senarist: Steven Knight
Yapımı: 2016 - ABD , İngiltere , Çin

İkinci Dünya Savaşı sırasında kendi ülkeleri adına tetikçilik yapan Amerikalı Max Vatan (Brad Pitt) ile Fransız Marianne Beausejour'un (Marion Cotillard) 1942'deki bir görevleri sırasında yolları kesişir. İkisi de Casablanca'daki Nazi Alman elçiyi öldürmek üzere görevlendirilmiştir. Bu görev sırasında birbirlerine aşık olan ikili evlenir. Fakat evlenmiş olmalarına rağmen birbirlerinden sakladıkları birçok sır vardır. 

9. Çılgın Hırsız 2

Orijinal İsmi: Despicable Me 2

Süre: 111dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Senarist: Ken Daurio , Cinco Paul
Yapımı: 2013 - ABD

Çılgın Hırsız serisinin devam filmi bol kahkahalarla birlikte geri dönüyor. Yönetmen koltuğunda Pierre Coffin ve Chris Renaud yer alırken, seslendirme kadrosunda Al Pacino Jason Segel ve Steve Carell gibi isimler yer alıyor. 

10. Prens Ve Ben

Orijinal İsmi: The Prince & Me

Süre: 111dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Martha Coolidge
Yapımı: 2004 - ABD , İsviçre

Paige Morgan, hep istediği hayatı yaratma yolunda hızla ilerlemekte olan Wisconsin’li bir tıp öğrencisidir. Danimarka veliaht Prensi Eddie asla seçmediği bir yaşamdan kaçmaya çalışmaktadır. Paige kırsal bir bölge olan Manitowoc’ta bir süt ürünleri çiftliğinde büyümüştür ve babasının Ford pickup’ını kullanmaktadır. Eddie ise Kopenhag’da Kraliyet Sarayı’nda büyümüştür ve kendi Lamborghini’sinden sıkıldığında, değişiklik olsun diye Ana Kraliçe’nin limuzinini kullanmaktadır. Peki ya bu ikili karşılaşırsa?