JustWatch Mart Ayının En Çok İzlenen Dizilerini Paylaştı!

Dijital platform yayın rehberi JustWatch, Mart 2024'te Türkiye platfromlarında en çok izlenen dizileri açıkladı!

JustWatch verilerine göre Türkiye'de faaliyet gösteren dijital yayın platformlarında Mart ayında en çok izlenen diziler bu listede. Listede başı Disney+ dizisi "Shogun" çekerken onu Netflix dizisi "3 Cisim Problemi" takip ediyor.

Keyifli seyirler!

1. Shogun

Platform: Disney+

17. yüzyılda Japonya'da geçen bu hikayede John Blackthorne, aykırı birinden bir samuraya dönüşme yolculuğuna çıkar. Bu sırada Japon Lider Toranaga tarafından bir piyon olarak kullanılır. 

2. 3 Cisim Problemi

Orijinal İsmi: The Three-Body Problem

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Yönetmen: Derek Tsang
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere , Çin

Platform: Netflix

1960'larda Çin'de alınan önemli bir karar, uzay ve zamanda yankılanarak, günümüzde bir grup bilim insanını tarihin en büyük tehdidiyle yüzleşmeye zorlar.

Dizi, "Game of Thrones" dizisinin yapımcılarının imzasını taşıyor.

3. The Gentlemen

Orijinal İsmi: The Gentlemen

Tür: Dram , Komedi , Suç
Yönetmen: David Caffrey , Guy Ritchie
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere

Platform: Netflix

Eddie Halstead (Theo James), bir esrar imparatorluğunun üzerine kurulmuş olduğunun farkında olmadan babasından büyük bir mülk devralır. Hiçbir suç deneyimi olmadığı için ya operasyona dahil olacak ya da mülkü kaybedecektir.

4. The Walking Dead: The Ones Who Live

Orijinal İsmi: The Walking Dead: The Ones Who Live

Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yönetmen: Gregory Nicotero
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere

Platform: TV+

Rick Grimes ve Michonne'un aşkı, değişen dünya düzeniyle değişime uğradı. Durdurulamaz bir güçle ayrı düşen aşıklar daha önce hiç karşı karşıya kalmadıkları bu durumla baş edip birbirlerini bulabilecekler midir?

5. House of the Dragon

Platform: BluTV

George R.R. Martin’in geçtiğimiz yıl yayımlanan "Ateş ve Kan" romanından uyarlanan dizi Targaryen ailesine odaklanıyor. Aegon Targaryen’in Yedi Krallık fethi ile başlayan dizi, bütün ailenin hikayesini konu alıyor. Ailenin Demir Taht’ı korumak için verdiği mücadele ve kendi aralarındaki savaşın da yer alacağı dizide ayrıca Westersos’un geçmişi de anlatılıyor. "Game of Thrones"un 300 yıl öncesine giden dizide Yedi Krallık’ın kuruluş hikayesine yer veriliyor.

6. The Walking Dead

Platform: Netflix, Disney+

Şerif Rick Grimes, komadan uyanır ve bildiği dünyanın yok olduğunu öğrenir. Ölülerin egemen olduğu bu dünyada hayatta kalmak için diğer kurtulanları bir arada tutmalı ve onlara liderlik etmelidir. Ancak tek tehlike ölüler değildir…

7. Game Of Thrones

Platform: BluTV, Amazon Prime Video, TV+

Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, Westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'Demir Taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.

8. Avatar: Son Hava Bükücü

Platform: Netflix

"Avatar: Son Hava Bükücü", dört elementle ilişkilendirilen uluslara bölünmüş bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Her ulustan "bükücüler", dövüş sanatları aracılığıyla bir elementi kontrol etme yeteneğine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de kontrol edebilir. Avatar, yani Aang (Gordon Cormier), dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve dostlarıyla birlikte Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim) ve Ateş Ulusu'nun yürüttüğü yıkıcı savaşı durdurmak için çalışır.

9. Kuvvetli Bir Alkış

Süre: 171dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Berkun Oya
Yapımı: 2024 - Türkiye

Platform: Netflix

"Portakalda vitaminden ibaret olmaya duyulan özlemin hikayesi" sloganını benimseyen mini dizi, anne, baba ve çocuktan oluşan bir çekirdek ailenin on yıllar süren yolculuğunu ele alıyor. Aile bireyleri arasındaki ilişkiler ve toplumla olan çatışmalar, dizinin odak noktasını oluşturuyor.

10. Succession

Platform: BluTV, Amazon Prime Video

Amerika’nın küresel medya şirketine sahip Roy ailesinin reisi Logan Roy (Brian Cox) belirsiz bir sağlık sorunu ile uğraşır. Kalan aile üyeleri ise bu sırada şirketin kontrolünü ele geçirmek için mücadele eder.