Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (13 -19 Mayıs)

Netflix Türkiye 13 -19 Mayıs 2024 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta da "Kimler Geldi, Kimler Geçti" çekerken onu 3. sezonu ile "Bridgerton" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kimler Geldi, Kimler Geçti

1. Sezon

Dizi bir hukuk bürosunda çalışan avukat Leyla (Serenay Sarıkaya) ve etrafındakiler üzerinden modern zaman ilişkilerine ayna tutuyor.

Başarılı avukat Leyla Taylan, ilk aşkının ihanetiyle sona eren acı dolu bir ilişkinin ardından, arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın desteğiyle kendini kurtarır. "Yılın boşanma davası" olarak adlandırılan bir dava için ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun avukatı olarak görev alır.

Karşısında, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış, ilişkilerinde karmaşık bir geçmişi olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, bu "narsist" adamı savunurken müvekkilini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlar. Ancak bu süreç, Leyla'nın mücadelesiyle birlikte tam anlamıyla karışıklığa ve kaosa dönüşür.

2. Bridgerton

3. Sezon

Bridgerton ailesinin her sezon farklı bir kardeşine odaklanan dizide sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. İlk sezonda Londra sosyetesindeki rekabetçi evlilik piyasasına ilk kez giren, nüfuz sahibi Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton'ın hikayesi konu alınıyor. İkinci sezonda ise ailenin en büyüğü Vikont Anthony'nin mükemmel bir eş bulma çabası anlatılıyor. 

3. Baby Reindeer

Orijinal İsmi: Baby Reindeer

Tür: Dram
Senarist: Richard Gadd
Yapımı: 2024 - İngiltere

Mini-Dizi

Başarısız bir komedyen (Richard Gadd) hassas bir kadına (Jessica Gunning) iyi niyet gösterisinde bulunduğunda ikisinin de hayatını mahvedebilecek boğucu bir saplantının fitilini ateşler.

Dizi gerçek olaylara dayanmaktadır.

4. Kuş Uçuşu

Orijinal İsmi: Kuş Uçuşu

Tür: Dram
Yönetmen: Deniz Yorulmazer
Senarist: Meriç Acemi
Yapımı: 2022 - Türkiye

3. Sezon

Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri X kuşağına göre artık bambaşkadır. Genç bir kadın olan Aslı (Miray Daner) da kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine "kuş uçusu" gitmeye çalışır. Yeni dünyanın yöntemleriyle en üste ulaşmaya çalışan Aslı, amacına ulaşabilecek midir?

5. Bodkin

1. Sezon

Bir grup podcast yayıncısı, cennet gibi bir İrlanda kasabasında üç yabancının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasını araştırmak için yola çıkar. Ancak ipleri ellerine almaya başladıklarında hayal ettiklerinden çok daha büyük ve tuhaf bir hikayeyle karşılaşırlar.

6. Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal

Tür: Belgesel
Yapımı: 2024 - İngiltere

Belgesel Dizi

Zina içeren ilişkiler arayan insanlara yönelik bir arkadaşlık sitesi olan Ashley Madison saldırıya uğradığında, milyonlarca kullanıcının özel verileri açığa çıkar, evlilikleri ve hayatları mahvolur.

7. Asunta

Orijinal İsmi: The Asunta Case

Süre: 55dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Jacobo Martínez
Senarist: Ramón Campos
Yapımı: 2024 - İspanya

Mini-Dizi

Bir anne-baba, 12 yaşındaki kızları Asunta'nın kayıp olduğunu polise bildirir. Fakat çok geçmeden soruşturma onların aleyhine döner. Gerçek olaylardan esinlenildi.

8. Anthracite

Orijinal İsmi: Antrasit

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yapımı: 2024 - Fransa

Mini-Dizi

Bir muhabirin kaybolmasıyla eski bir dava yeniden açılınca, adamın internet dedektifi olan kızı tarikat, gizlilik ve ölümün gölgesindeki ufak bir dağ kasabasına gelir.

9. 3 Cisim Problemi

Orijinal İsmi: The Three-Body Problem

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Yönetmen: Derek Tsang
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere , Çin

1. Sezon

1960'larda Çin'de alınan önemli bir karar, uzay ve zamanda yankılanarak, günümüzde bir grup bilim insanını tarihin en büyük tehdidiyle yüzleşmeye zorlar.

Dizi, "Game of Thrones" dizisinin yapımcılarının imzasını taşıyor.

10. The 8 Show

Orijinal İsmi: Deo Eiteu Syo

Tür: Dram , Gizem
Yönetmen: Han Jae-rim
Senarist: Bae Jin Soo
Yapımı: 2024 - Güney Kore

Mini-Dizi

Gizemli, sekiz katlı bir binada mahsur kalan sekiz kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları heyecan verici ama tehlikeli bir yarışmaya katılır.