Aralık Ayında Netflix’e Gelecek En İyi Filmler ve Diziler

Popüler dizi ve film platformu Netflix, Aralık 2023 takvimini açıkladı.

Yıldız kadrolu "Dünyayı Ardında Bırak" ve Zack Snyder imzalı "Rebel Moon: A Child of Fire" filmleri ile merakla beklenen "Berlin" dizisi bu ay kataloğa eklenecek yapımlar arasında. 

Bu listede sizin için Aralık ayında Netflix'e gelecek en iyi dizi ve filmleri derledik.

İyi seyirler...

1. Dünyayı Ardında Bırak

Orijinal İsmi: Leave the World Behind

Süre: 141dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Sam Esmail
Senarist: Sam Esmail
Yapımı: 2023 - ABD

Film - 8 Aralık

Amanda (Julia Roberts) ve Clay’in (Ethan Hawke) çocukları (Charlie EvansFarrah Mackenzie) ile beraber gittikleri tatil, kaldıkları evin sahibinin (Mahershala Ali) aniden geri dönmesi ile sekteye uğrar. Beklenmedik anda gelen orta yaşlı ev sahipleri, şehirdeki eşi benzeri görülmemiş bir elektrik kesintisi nedeniyle yazlık evlerine geri dönmüştür. İnternet, televizyon, radyo ve telefonların çalışmaması nedeniyle kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyordur. Garip şekilde aniden gelen ses patlamaları kırsaldaki hayvanların huzurunu kaçırır ve hayvanlar göç etmeye başlar. Bu sırada bir arada olan ailelerin de zihinsel ve fiziksel sağlıkları git gide kötüleşir. Kiracıların zengin ve beyaz, ev sahiplerinin zengin ve siyah oldukları bu evde, ırksal problemler de ortaya çıkacaktır.

2. The Crown

Dizi - 6. Sezon 2. Kısım - 14 Aralık

Dizinin 6. sezonu 1990'lı yıllardaki olaylara odaklanıken, 6. sezon 2. kısım özellikle 1997'de Prenses Diana'nın ölümü ve sonrasını konu alacak.

3. Kuş Uçuşu

Orijinal İsmi: Kuş Uçuşu

Tür: Dram
Yönetmen: Deniz Yorulmazer
Senarist: Meriç Acemi
Yapımı: 2022 - Türkiye

Dizi - 2. Sezon - 14 Aralık

Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri X kuşağına göre artık bambaşkadır. Genç bir kadın olan Aslı (Miray Daner) da kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine "kuş uçusu" gitmeye çalışır. Yeni dünyanın yöntemleriyle en üste ulaşmaya çalışan Aslı, amacına ulaşabilecek midir?

4. Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu

Orijinal İsmi: Chicken Run 2

Süre: 101dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Sam Fell
Yapımı: 2023 - İngiltere

Film - 15 Aralık

Ginger, Tweedy'nin çiftliğinden ölüme meydan okuyarak kaçmayı başardıktan sonra, nihayet aradığı huzur dolu adayı bulur. Bu adada, sürünün tüm bireyleri için insan dünyasının tehlikelerinden uzak bir sığınak olmuştur. Rocky ile birlikte, küçük kızları Molly'ye de sahip olan Ginger, artık mutluluğu yakalamıştır. Ancak anakarada, tavuk türü yeni ve korkunç bir tehlike ile karşı karşıyadır. Bu kritik durumu görmezden gelemeyen Ginger ve ekibi, özgürlüklerini riske atarak harekete geçmeye karar verir!

5. Maestro

Orijinal İsmi: Maestro

Süre: 129dk
Tür: Dram , Müzikal , Romantik
Yönetmen: Bradley Cooper
Yapımı: 2023 - ABD

Film - 20 Aralık

Leonard Bernstein'ın (Bradley Cooper), hem senfoni hem de popüler Broadway eserleri besteleme tutkusunun peşinden koşarken Amerika'nın ilk yerli, dünyaca ünlü şefi olarak ün kazanmasını anlatan film müzisyenin eşsiz karizmasının ve işine olan tutkusunun bir portresi.

Filmde, Leonard ve Felicia'nın (Carey Mulligan) 1946'da bir partide tanışmalrından ve iki nişan, 25 yıllık bir evlilik ve üç çocukla devam eden karmaşık aşkları merkeze alınıyor.

6. Rebel Moon: A Child of Fire

Orijinal İsmi: Rebel Moon

Süre: 134dk
Yönetmen: Zack Snyder
Yapımı: 2023 - ABD

Film - 22 Aralık

Uzak bir ayın kenarındaki barışçıl bir yerleşim, kendisini zalim bir yönetici gücün orduları tarafından tehdit altında bulur. Köylüler arasında yaşayan gizemli bir yabancı, onların hayatta kalmak için en iyi umutları haline gelir.

7. Berlin

Dizi - 29 Aralık

Berlin'in altın çağında, onu hayatta tutan şeyler aşk ve paradır. Bir sonraki büyük soygunu 44 milyon değerinde mücevher ikramiyesi olacaktır.