Puhu TV'de İzleyebileceğiniz En İyi Türk Filmleri

Puhu TV'deki Türk filmlerini keşfetmeye hazır mısınız?

Tamamen ücretsiz bir platform olan Puhu TV, bünyesinde birbirinden güzel eski Türk filmleri barındırıyor. Bunun yanında son dönemlerde çekilmiş modern klasiklere de yer veriyor. İşte "Züğürt Ağa"dan "Bizim İçin Şampiyon"a, Puhu TV'de izleyebileceğiniz 10 harika film.

Keyifli Seyirler!

1. Züğürt Ağa

Orijinal İsmi: Züğürt Ağa

Süre: 101dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Nesli Çölgeçen
Senarist: Yavuz Turgul
Yapımı: 1985 - Türkiye

Haraptar adlı köyün haşmetli ağası (Şener Şen), her gün yeni bir karı isteyen babası Abdo'yla yaşadığı yörede egemenliğini sürdürürken her şey tersine gelişir. Yanaşmalarının küçük kızıyla gerdeğe giren baba, yaşamını yitirir. Köylüler ağanın ürünlerini çalıp satarlar. Kuraklık nedeniyle topraklarını da baraj yapmak isteyen politikacılara satarak kendini kente atan ağa, burada da tutunamayacaktır. Karısına varıncaya kadar herkesin terk ettiği ağaya sadık kalan yalnızca yanaşmanın kızı Kiraz'dır.

2. Gişe Memuru

Orijinal İsmi: Gişe Memuru

Süre: 96dk
Tür: Dram
Yönetmen: Tolga Karaçelik
Senarist: Tolga Karaçelik
Yapımı: 2010 - Türkiye

Sessiz ve içine kapanık gişe memuru Kenan'ın Çamlıca gişeler bölgesi ve evi arasında sıkışıp kalmış monoton hayatı yeni işletme şefinin denetime geldiği gün değişecektir.

3. Bi Küçük Eylül Meselesi

Orijinal İsmi: Bi Küçük Eylül Meselesi

Süre: 106dk
Tür: Gizem , Romantik
Yönetmen: Kerem Deren
Yapımı: 2014 - Türkiye

Eylül hayatta istediği her şeye sahip olan güzel ve neşeli bir kadındır. Ancak bir gün başına bir gelen şanssız bir olay sonucu son bir ayını unutur. Ailesi, arkadaşları her şeyin yolunda olduğunu söyleyip dururken, Eylül bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlar. Ve hatırlamadığı bir ayın peşinden Bozcaada'ya gider. Orada, daha önce hiç görmediği derbeder, garip bir adam, ona seslenir: "Eylül. Beni hatırlamıyor musun? Sen burada, bu adada bana aşık oldun."

4. Beynelmilel

Orijinal İsmi: Beynelmilel

Süre: 100dk
Tür: Dram , Komedi , Müzikal
Yapımı: 2006 - Türkiye

Çekimleri Adana’da yapılan filmin öyküsü 1982 yılında Güney’de geçiyor. Askeri yönetim şartlarına uyum sağlamaya çalışan kasaba halkı ve ayakta durmaya çalışan bir müzik grubunun hikâyesi. Hikâyenin ana karakterleri müzisyen bir baba Abuzer ile üniversiteye hazırlanan kızı Gülendam.

5. Büyük Adam Küçük Aşk

Orijinal İsmi: Büyük Adam Küçük Aşk

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Handan İpekçi
Senarist: Handan İpekçi

75 yaşındaki emekli yargıç Rıfat Bey'le, köyüne yapılan operasyonda tüm yakınlarını kaybettiği için köylüsü Evdo tarafından akrabasının yanına bırakılan küçük Hejar'ın yolları İstanbul'da kesişir.Hejar'ın bırakıldığı eve de bir operasyon düzenlenir ve Hejar şans eseri buradan kurtulur.Rıfat Bey, onun şok içinde ve yaralı olduğunu fark edince bundan vazgeçer. Hejar kendine geldiğinde bir başka sürprizle karşılaşırlar; çocuk Kürt'tür ve hiç Türkçe bilmemektedir. Hejar da Rıfat Bey'den hoşlanmaz ancak nefretle başlayan ilişkileri giderek sıcaklaşır ve sevgiye dönüşür. Rıfat Bey, çocuğa Türkçe öğretmeye ve farkında olmadan da Kürtçe öğrenmeye başlar. Yaşları, kültürleri ve dilleri farklı olmasına rağmen dost olan Rıfat Bey ve Hejar'ın öyküsü.

6. Yoksul

Orijinal İsmi: Yoksul

Süre: 77dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Zeki Ökten
Senarist: Umur Bugay
Yapımı: 1986 - Türkiye

Büyük bir işhanında çaycı olarak çalışan Yoksul  tecrübeli, saf ve iyi niyetli bir adamdır. Çay ocağının sahibi Süleyman onun iyi niyetinden her konuda yararlanmaktadır. Aynı işhanında tekstil atölyesinde çalışan aşık olduğu kız da Yoksul'un temiz duygularıyla oynamakta ve ondan ödenmeyen borçlar almaktadır. Bir gün bir işyeri sahibi olan Kerim Bey Yoksul'a nasıl davranması gerektiği hakkında öğüt verir. Yoksul'un yaşadığı bu olaylar çok sıradan gözükse de aslında tüm rolleri değiştirecek bir güce sahiptir.

7. Arım Balım Peteğim

Orijinal İsmi: Arım Balım Peteğim

Süre: 86dk
Yönetmen: Muzaffer Arslan
Senarist: Bülent Oran
Yapımı: 1970 - Türkiye

Özel dedektiflik yapan Ahmet Bey, kızı Zeynep ile beraber yaşamaktadır. Kıskanç bir koca, kendisini aldatan karısını yakalamak için Ahmet ile anlaşır. Kıskanç koca, karısının aşığı olan Harun adlı adamı öldürmeyi planlamaktadır.

8. Annemin Yarası

Orijinal İsmi: Annemin Yarası

Süre: 120dk
Tür: Dram , Gizem , Savaş
Yönetmen: Ozan Açıktan
Yapımı: 2016 - Türkiye

Yetimhanede kalan Bosnalı Salih, 18 yaşına basınca anne ve babasını bulmak üzere ayrılır, bu sırada bir çiftlikte çalışmaya başlar. Hiç ummadığı bir anda kendine sıcak bir yuva bulmuştur. Ancak bazı sırlar zamanla açığa çıktıkça Salih ve etrafındaki insanlar için gergin günler birbirini kovalamaya başlayacaktır. Filmin başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş paylaşıyor. Yönetmen ise Ozan Açıktan.

9. Cebimdeki Yabancı

Orijinal İsmi: Cebimdeki Yabancı

Süre: 95dk
Tür: Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Serra Yılmaz
Senarist: Murat Dişli
Yapımı: 2018 - Türkiye

7 eski ve yakın arkadaş bir akşam yemeğinde bir araya gelirler. Banu'nun (Belçim Bilgin) önerisiyle birlikte bir oyun oynamaya karar verirler. Oyun kuralları gereği hepsi telefonlarına gelen tüm mesaj ve bildirimleri yüksek sesle okumak zorundadır. Ancak kısa bir süre sonra gizli kalmış gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayınca, o kadar da yakın olmadıklarını farkedecekler, yemek hiç tahmin etmedikleri bir noktaya varacaktır. Cebimdeki Yabancı filmi, 2016 yapımı Perfetti Sconosciuti'den esinlenerek çekildi.

10. Bizim İçin Şampiyon

Orijinal İsmi: Bold Pilot

Süre: 129dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Ahmet Katıksız
Senarist: Ahmet Katıksız
Yapımı: 2018 - Türkiye

Film, Türkiye atçılığının en önemli figürlerinden biri olan jokey Halis Karataş'ın gerçek hayat hikayesinden ilham alıyor ve ünlü jokeyin çıkış yaptığı yarış atı olan ve at yarışına ilgi duymayan insanların bile adını bildiği Bold Pilot'la kazandığı başarıları anlatıyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanı Özdemir Atman'ın (Fikret Kuşkan) atı olan Bold Pilot'un daimi jokeyi, daha sonraları Türkiye'nin en başarılı jokeyi haline gelecek olan Halis Karataş'tır (Ekin Koç) ve atıyla birlikte kırılması güç rekorlara imza atmıştır. Koştuğu dönemde umudun simgesi haline dönüşen Bold Pilot, at yarışlarıyla hiç ilgilenmeyenlerin bile sevgilisi olmayı başarır. Film Bold Pilot'un başarı hikayesinin yanı sıra, Karataş ve Begüm Atman'ın (Farah Zeynep Abdullah) destansı aşkını da konu alıyor.