Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (8 - 15 Nisan)

Netflix Türkiye 8 - 15 Nisan 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta yine "Çok Aşk" çekerken onu 2. sırada "Gözyaşı Ustası" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Çok Aşk

Orijinal İsmi: Çok Aşk

Süre: 101dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Hasan Can Kaya
Yapımı: 2023 - Türkiye

En büyük hayali ünlü bir komedyen olup film yapmak olan Coşkun, abisi İrfan ile birlikte korsan film satarak hayatını sürdürür. Bir gün hayatının aşkı Ayla ile karşılaşır. Bir anda kendini hem Ayla'nın gönlünü kazanmaya çalışırken hem de sinema tutkusunun peşinden koşarken bulur.

2. Gözyaşı Ustası

Orijinal İsmi: The Tearsmith

Süre: 106dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Alessandro Genovesi
Senarist: Erin Doom
Yapımı: 2024 - İtalya

Yetimhanede zorlu bir çocukluk geçirdikten sonra aynı aile tarafından evlat edinilen Nica ve Rigel, beklenmedik ama karşı koyması güç duygularla birbirine yakınlaşır.

3. Dehşet Yolcuları

Orijinal İsmi: The Wages of Fear

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Julien Leclercq
Senarist: Julien Leclercq
Yapımı: 2024 - Belçika , Fransa

Marjinal tiplerden oluşan uzman bir ekibin, ölümcül bir patlamayı önlemek üzere nitrogliserin yüklü iki kamyonu tehlikelerle dolu çölden geçirmek için sadece 24 saati vardır.

4. Jurassic World: Hakimiyet

Orijinal İsmi: Jurassic World: Dominion

Süre: 147dk
Yönetmen: Colin Trevorrow
Yapımı: 2022 - ABD

 

Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonra, dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek. İnsanoğlunun, tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı gezegende en büyük yırtıcı olarak kalıp kalmayacağı ortaya çıkacak.

5. Labirent: Son İsyan

Orijinal İsmi: Maze Runner: Death Cure

Süre: 143dk
Yönetmen: Wes Ball
Senarist: T.S. Nowlin
Yapımı: 2018 - ABD

"Labirent" üçlemesinin son bölümünde Thomas abirenti yenmi ve Alev Deneyi'ni geçmiştir. Ancak içeride kalan arkadaşlarını kurtarmak için beraberindeki kaçak arkadaşlarıyla birlikte WCKD kontrolündeki 'Son Şehir'e girecek, ölümcül 'Işıl' hastalığının tedavisinin bulunması için akıl almaz bir mücadele içine girecektir.

6. Suikastçı

Orijinal İsmi: War

Süre: 103dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Philip G. Atwell
Yapımı: 2007 - ABD , Kanada

Ortağı kötü şöhretli suikastçı Rogue tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford  kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir, ta ki 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang ile Japon Yakuza patronu Shiro arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkana kadar. Bu kez Rogue’u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini dosdoğru bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford nihayet düşmanıyla yüz yüze gelir ama keşfettiği şey Rogue ya da planları hakkında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığıdır.

7. Kolpaçino

Orijinal İsmi: Kolpaçino

Süre: 97dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Atıl İnaç
Senarist: Kaan Ertem , Suat Özkan
Yapımı: 2009 - Türkiye

Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. "Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi," temposu ve kurgusuyla şaşırtıcı bir hikaye.

8. Labirent: Ölümcül Kaçış

Orijinal İsmi: The Maze Runner

Süre: 113dk
Yönetmen: Wes Ball
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

Thomas adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Thomas, Glade adını verdikleri bir tür kapalı kasabamsı alanda olduklarını öğreniyor. Burada yetişkinler yok. Sadece onlu yaşlarında erkek çocuklar var. Ve hepsinin de ayrı bir görevi. Bir şekilde hayata tutunmaya, bir şeyler yapmaya çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerden çıkmaya çalışmaktadırlar.

9. Aşk Duvarın Ötesinde

Orijinal İsmi: Love, Divided

Süre: 98dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Patricia Font
Senarist: Marta Sánchez
Yapımı: 2024 - İspanya

Valentina yeni bir başlangıç yapan genç bir piyanisttir. Komşusu David gürültüye katlanamayan bir mucittir. İkisini ayıran incecik duvar ise onların çöpçatanı olmak üzeredir.

10. Her Şey Aşk İçin

Orijinal İsmi: Her Şey Aşk İçin

Süre: 114dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ahmet Kapucu
Senarist: Ahmet Kapucu
Yapımı: 2023 - Türkiye

Sedef ve Alper çifti, evlenmek üzerelerdir. Fakat Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe karşı çıkar. Evlenmelerine tek bir şart ile izin verir: Alper kendisinin çiftliğinde 30 günlük bir askeri eğitimden geçmelidir. Sandığından çok daha zor bir eğitimden geçerken Alper, İskender'in vasiyetini bulur. Alzheimer hastası olan ve giderek hafızasını kaybeden İskender'in vasiyetini yerine getirmek için birlikte bir yolculuğa çıkarlar.