şaka maka godzilla japonların sembolüdür.godzilla japanlar için kendilerinde derin yaralar açan atom bombasının ete kemiğe bürünmüş şeklidir.filme dönecek olursak japon godzillasından farklıydı efektler güzeldi özellikle denizden çıkma anı ve t-reks iskeletini sende kimsin be hö höyt dercesine ezip geçmesi şahaneydi:))bu filmde içinde 25 değişik gozilla filmi var hatta birinde king kongla kapışıyordu godzilla abimiz.herkez gözlerini yumsun ve sinema desin ve bi kaç sinema ikonu söylesin.benim ilk üç sinema ikonum charlie chaplin king kong ve godzilladır.(god-tanrı zilla bela) inkilizcesi de budur efenim:))
filmi sinemda izledim.bende fazlasıyla etki bıraakn filmlerden biriydi.bence iyi bir filmdi.görsel efectler yeterince iyiydi.güzel sahneler vardı.bide filme konu su iyi değil gibi yorumlar yapılmış bence bu film efect filmi ve vermesi gereken görseliğide bence fazlasıyla veren bir film.izlemenizi tavsiye ederim.
godzilla nın hollwood versiyonu olan bu film ne yazıkki japonların godzilla sı kadar iyi olmamış çünkü bir kere anlamsız soğuk espiriler mevcut ikincisi filmin ilk yarısında gozilla nın çoğunlukla ayakları gösteriliyor ve filmin o zamanlarda japonyada çevirilen godzilla kadar senaryosu kuvvetli değil
geçengün cnbc-ede vardı bu film ben pek beğenmedim senaryosu çok alışılmış ama çekimler ve efektler fena diildi özellikle 1998 yılına göre çok ii bence
kesınlıkle cok kotu bır fılm degıldı ıyıde degıldı.. ama bu fılmın en unutulmazları arasında bu heybetlı arkadasın bagırmasıdır.. o nasıl kukreme .. bence takıp sahnelerı cok ıyı ıdı bırde godzıllanın ılk cıkısı cok ıyı. ama sonunda yavru mavru muhabbetıne gırmısler .. orası sacmaydı harbı
yok.ne köy olur,ne kasaba...enazından bana hitap etmiyor.hatta kötü ve komik anılara bile tanık olmuş bir filmdir.arkadaşıma türkiyemizin nadide tatil beldelerinin birinde ruslarla tanışması için birkaç kelime söyleme gafletinde bulunduğumda rusça da "nasılsın?" anlamına gelen "gadzila" kelimesini aklında tutmak için "godzilla" ya benzediğini fakedip" heh!bu kelimeden aklıma gelsin" diyen arkadaşım,bir rus kızımızla iletişime geçme aşamasında "godzilla" demez mi kıza?misafirimiz rus hatunun tepkisi malum:))sen kalk kıza godzilla de.sonra da ülkemize turist gelmiyor diyorlar:)işte hep bunlar yüzünden turizm yaralanıyor arkadaşlar.:))
Godzilla
Sinepedi Katılımcıları