TV+ Platformundaki En İyi Diziler

TV+ Platformundaki en iyi dizileri sizler için derledik!

TV+ Platformunda maraton yapmak için en iyi dizileri mi arıyorsunuz? Korkmayın. Sizler için, platformda göz atabileceğiniz en iyi dizilerin bir listesini derledik, en heyecan verici senaryolardan en yıkıcı dramalara, sizi koltuğunuzun kenarına oturtacak suç ve kurgu dizilerine kadar. TV+'da izleyebileceğiniz binlerce iyi dizi var.

İşte sizin için seçtiğimiz, TV+ platformundaki en iyi diziler!

İyi seyirler!

1. The Walking Dead: The Ones Who Live

Orijinal İsmi: The Walking Dead: The Ones Who Live

Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yönetmen: Gregory Nicotero
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere

TV+'ta şimdi izle!

Rick Grimes ve Michonne'un aşkı, değişen dünya düzeniyle değişime uğradı. Durdurulamaz bir güçle ayrı düşen aşıklar daha önce hiç karşı karşıya kalmadıkları bu durumla baş edip birbirlerini bulabilecekler midir?

2. Black Sails

TV+'ta şimdi izle!

Michael Bay’in yapımcılığını üstlendiği dizi, Kaptan Flint ve adamları etrafında dönen hikâyeleri anlatmaktadır ve Robert Louis Stevenson’ın klasik romanı “Hazine Adası”ndan 20 yıl önce geçmektedir. Kendi zamanının en zeki ve hızlı adamları arasında kabul edilen Flint, adamlarına John Silver'ı ekler. Her türlü tehdide karşı koyarak canlarını korumak için o zamanların suçlu cenneti New Providence Adası’na gitmektedirler.

3. Chernobyl

Orijinal İsmi: Chernobyl

Tür: Dram
Yönetmen: Johan Renck
Senarist: Craig Mazin
Yapımı: 2019 - ABD , İngiltere

TV+'ta şimdi izle!

26 Nisan 1986'da Ukrayna'nın Çernobil şehrindeki Çernobil Nükleer Santrali'nde meydana gelen felaketi tüm gerçekçiliğiyle anlatılıyor. 

4. Game Of Thrones

TV+'ta şimdi izle!

George R.R. Martin'in çok satan romanından uyarlanan bir HBO dizisi. Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, Westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'Demir Taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.

5. Kardeşler Takımı

TV+'ta şimdi izle!

Yıl:1942- Yer:Toccoa Kampı. 101.Hava gücü ve 506.Alay gönüllülerinin işi hiç de kolay olmayacaktı.Onlar eğitildiler,ter döktüler,çalıştılar,planladılar ve herşeyi en baştan aldılar.Düşman hattının gerisinde ve çıkartma gününde içgüdülerine,misyonlarını yerine getireceklerine inanmak zorundalardı.Kendine güven,yanındaki silah arkadaşına güven...O kişi paraşütçü kardeşin olduğu sürece.

6. The Walking Dead: Dead City

Orijinal İsmi: The Walking Dead: Dead City

Yapımı: 2023 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

The Walking Dead: Dead City, Maggie ve Negan’ın ana karadan uzun zaman önce ayrılmış kıyamet sonrası Manhattan’da seyahat ederken yaşadıklarını konu alıyor.

7. The Sopranos

Orijinal İsmi: The Sopranos

Tür: Dram
Senarist: David Chase
Yapımı: 1999 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

Dizi, New Jersey'de yaşayan İtalyan asıllı Amerikan mafya ailesinin etrafında ve kendi aralarında geçen olayları anlatıyor. Tony Soprano, bir mafya babası olarak hem iyi bir aile reisi olmaya, karısıyla, çocuklarıyla, annesiyle ilgilenmeye çalışıyor, hem de New Jersey mafyasının "capo"su sıfatıyla üstüne düşenleri yapmaya çalışıyor. Ama her iki cephede de sorunlar bir türlü yakasını bırakmak bilmiyor. İş ve aile hayatının ortak baskısı sık sık sinir krizleri geçirmesine neden oluyor. Soprano'lar ne klasik bir mafya ailesidir, ne de sıradan sevimli bir aile.

8. True Detective

TV+'ta şimdi izle!

2012′de, Louisiana Eyalet Polisi Dedektifleri Rust Cohle ve Martin Hart, 1995 yılında çalıştıkları bir cinayet vakası ile yeniden karşılaşır. Farklı sorgulamalar ile günümüzde dosya yeniden açılırken, iki eski dedektif, sorgulamalarının, iyileşmeyen yaraların yeniden açılmasının ve 1995 yılında tuhaf bir ritüele dayanan cinayetin çözümüne dair soruların hikayesini anlatır. Zaman akışı, her ikisi de arkada bıraktıklarına inandığı bir dünyaya geri çekilirken örülür ve birbirine yaklaşır. Birbirleri ve katilleri hakkında bir şeyler öğrendikçe, karanlığın adaletin her iki yanında yaşadığı açığa çıkar.

9. Six Feet Under

TV+'ta şimdi izle!

Dizi, Los Angeles'ta bağımsız bir cenaze evi işleten işlevsiz bir ailenin hayatını anlatıyor.

10. The Walking Dead: Daryl Dixon

Orijinal İsmi: The Walking Dead: Daryl Dixon

Yapımı: 2023 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

Daryl kendini zombi virüsünün kaynağı olan Fransa'nın kıyılarına vurmuş şekilde bulur. Oraya nasıl ve neden geldiğini anlamaya ve eve dönüş yolunu bulmaya çalışırken bozulmuş ama dirençli bir Fransa'da yolculuk eder.