Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (18 - 24 Mart)

Netflix Türkiye 4 - 10 Mart 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "İrlanda Rüyası" çekerken onu 2. sırada "Her Şey Aşk İçin" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. İrlanda Rüyası

Orijinal İsmi: Irish Wish

Süre: 94dk
Yönetmen: Janeen Damian
Senarist: Kirsten Hansen
Yapımı: 2024 - ABD

Maddie'nin (Lindsay Lohan) hayatının aşkı en yakın arkadaşı ile nişanlanınca, İrlanda'daki düğünlerinde nedime olmak için hislerini bir yana koyar.

2. Her Şey Aşk İçin

Orijinal İsmi: Her Şey Aşk İçin

Süre: 114dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ahmet Kapucu
Senarist: Ahmet Kapucu
Yapımı: 2023 - Türkiye

Sedef ve Alper çifti, evlenmek üzerelerdir. Fakat Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe karşı çıkar. Evlenmelerine tek bir şart ile izin verir: Alper kendisinin çiftliğinde 30 günlük bir askeri eğitimden geçmelidir. Sandığından çok daha zor bri eğitimden geçerken Alper, İskender'in vasiyetini bulur. Alzheimer hastası olan ve giderek hafızasını kaybeden İskender'in vasiyetini yerine getirmek için birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

3. Romantik Hırsız

Bir Interpol ajanı (Esra Bilgiç), peşine düştüğü sanat eseri hırsızının eski sevgilisi (Birkan Sokullu) olduğunu öğrenince onu suçüstü yakalamak için bir plan yapmaya girişir.

4. Damsel

Orijinal İsmi: Damsel

Süre: 110dk
Senarist: Dan Mazeau
Yapımı: 2024 - ABD

Princess Elodie (Millie Bobby Brown), görev bilinciyle yakışıklı bir prensle evlenmeyi kabul eder, ancak kraliyet ailesinin onu kadim bir borcu ödemek için kurban olarak seçtiğini öğrenir. Ateş püskürten bir ejderhayla birlikte bir mağaraya atılan genç prenses hayatta kalmak için zekasına ve iradesine güvenmek zorundadır.

5. Hep Yek - Düğün

Orijinal İsmi: Hep Yek - Düğün

Süre: 87dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Bilal Kalyoncu
Senarist: Bilal Kalyoncu
Yapımı: 2023 - Türkiye

"Hep Yek" serisinin altıncı filmi olan filmde, İstanbul'dan kaçan Altan ve Gürkan, bu sefer İç Anadolu'da ortalığı birbirine karıştırıyor. İç Anadolu'nun en büyük mafyasının kızını düğünden kaçıran ikiliyi sürpriz bir son beklemekte.

6. Adalet

Orijinal İsmi: The Equalizer

Süre: 132dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Antoine Fuqua
Yapımı: 2014 - ABD

Robert McCall eski bir Black Ops askeridir. Sahte bir ölüm hazırlayarak Boston'da yaşamaya başlayan Robert McCall, emeklilik zamanlarının keyfini çıkartırken, Teri isminde bir kızı kurtarması gerekmektedir. Kurtarması gerektiği kız yüzünden Rus mafyasıyla birlikte karşı karşıya gelecektir.

7. Adalet 2

Orijinal İsmi: The Equalizer 2

Süre: 121dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Antoine Fuqua
Yapımı: 2018 - ABD

Emekli CIA ajanı Robert McCall (Denzel Washington), kendi bildiği şekilde adaletsizliklere son vermeye, başkalarına haksızlık yapanları cezalandırmaya devam etmektedir. Günün birinde en yakın arkadaşı Susan Plummer (Melissa Leo) öldürülür. McCall, arkadaşının intikamını almak için sonuna kadar gitmeye hazırdır.

8. Öldüren Sis

Orijinal İsmi: The Mist

Süre: 126dk
Yönetmen: Frank Darabont
Yapımı: 2007 - ABD

Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır. Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür? Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı?

9. Asfaltın Kralları

Orijinal İsmi: Ford v. Ferrari

Süre: 152dk
Tür: Aksiyon , Dram , Tarih
Yönetmen: James Mangold
Yapımı: 2019 - ABD

Film, 1966 yılında düzenlenen Le Mans Yarışı’nda yaşanılan gerçek olayları ışık tutuyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan kendileri için özel bir araba yapmaları için istekte bulunurlar. Otomotiv vizyoneri Carroll Shelby ile spor otomobil yarış mühendisi ve sürücüsü Ken Miles’ın başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlerde bir numara olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda yenmek için neler yapabileceklerini düşünmeye koyulurlar. 

10. Tepki

Orijinal İsmi: Firestarter

Süre: 94dk
Yönetmen: Keith Thomas
Senarist: Scott Teems
Yapımı: 2022 - ABD , Japonya , Kanada

Stephen King'in aynı isimli romanından uyarlanan "Tepki", sıra dışı pirokinezi güçlerine sahip bir kızın, kendisini ve ailesini, onu kontrol etmek isteyen kötü güçlere karşı koruma savaşını konu ediniyor.