2022 Yılında Google'da En Çok Aratılan 10 Dizi!

2022 yılında Türkiye'de en çok Google araması yapılan 10 dizi!

2022 yılı içerisinde aramalarda öne çıkmış popüle dizilerden ilk 10 tanesini listeledik. Listenin başında "Yalı Çapkını" dizisi yer alırken onu "Duy Beni" takip ediyor. 2022 yılında Türkiye'de en çok aratılan dizilere bu listemizde göz atabilir, detaylarını inceleyebilirsiniz.

Keyifli okumalar!

 

1. Yalı Çapkını

Star TV (Puhu TV üzerinden de izlenebilir)

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahatiyle ünlüdür. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep'ten yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.

2. Duy Beni

Orijinal İsmi: Duy Beni

Süre: 130dk
Tür: Dram
Yönetmen: Ali Balcı
Yapımı: 2022 - Türkiye

Star TV (Final yaptı)

Dezavantajlı öğrenciler, en iyi arkadaşlarını felç eden bir kazayı araştırmak amacıyla ayrıcalıklı bir çocuk lisesine kaydolmak üzere burs kazanırlar. Kimin dost, düşman veya suçlu olduğundan emin olamadan önyargı ve entrikalarla yüzleşirler.

3. Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Altan Dönmez
Senarist: Gani Müjde
Yapımı: 2022 - Türkiye

Show TV

Yaşamına mağlup başlamış genç güruhun hayatlarının Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

4. Tozlu Yaka

Fox TV

Dizide farklı dünyalara ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen ilerlettikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayeleri konu alınmakta. 

5. Erşan Kuneri

Orijinal İsmi: Erşan Kuneri

Tür: Komedi
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2022 - Türkiye

Netflix

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Ersan Kuneri'nin 70'li ve 80'li yıllardaki hikayesi.

6. Pera Palas'ta Gece Yarısı

Orijinal İsmi: Pera Palas'ta Gece Yarısı

Süre: 45dk
Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Emre Şahin , Nisan Dağ
Senarist: Elif Usman
Yapımı: 2022 - Türkiye

Netflix

İstanbul, Beyoğlu'nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı hazılamakla görevlendirilen gazeteci Esra, oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu kapıdan Osmanlı'nın son dönemi olan 1919 İstanbul'una yolculuk yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Esra İstanbul'un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul'unun bilinenden hayli farklı olduğunu görür.

7. Mahkum

Orijinal İsmi: Mahkum

Süre: 95dk
Tür: Aile , Dram , Suç
Yönetmen: Volkan Kocatürk
Senarist: Uğraş Güneş
Yapımı: 2021 - Türkiye

Fox TV (Final yaptı)

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut, bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

8. Senden Daha Güzel

Süre: 120dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Ketche , Deniz Koloş
Senarist: Ayşe Kutlu
Yapımı: 2022 - Türkiye

Fox TV (Final yaptı, dizi bölümleri Disney+ üzerinden izlenebilir)

Senden Daha Güzel, ilk bölümü 7 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini sırasıyla Deniz Koloş ve Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun yazdığı, başrollerinde ise Cemre Baysel ve Burak Çelik'in olduğu romantik komedi dizisidir. FOX Tv'de yayınlanmaktadır.

Antepli Efsun isimli bir doktorun hem iş hayatında hem de aşk hayatında imtihanını konu alıyor. İstanbullu doktor Emir, estetik cerrah olarak atandığı hastanede Efsun ile tanışır. Önyargılarıyla geldiği şehirde bu özelliğini sona erdirecek ve Anadolu gerçekleriyle yüzleşecektir.

9. Yargı

Orijinal İsmi: Yargı

Süre: 140dk
Tür: Aile , Dram , Suç
Yönetmen: Ali Bilgin
Senarist: Sema Ergenekon
Yapımı: 2021 - Türkiye

Kanal D (Puhu TV üzerinden de izlenebilir)

Yolları bir cinayet davasıyla kesişen bir avukat ve bir savcı, katili bulmak için birlikte çalışmak zorunda kalacak ve bu onların hayatlarında geri dönüşü olmayan bir kırılma noktası yaratacaktır.

10. Üç Kuruş

Orijinal İsmi: Üç Kuruş

Süre: 120dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: Sinan Öztürk
Senarist: Murat Uyurkulak
Yapımı: 2021 - Türkiye

Show TV (Final yaptı, dizi bölümleri Puhu TV üzerinden izlenebilir)

Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.