JustWatch Şubat Ayının En Çok İzlenen Filmlerini Paylaştı!

Dijital platform yayın rehberi JustWatch, Şubat 2024'te Türkiye platfromlarında en çok izlenen filmleri açıkladı!

JustWatch verilerine göre Türkiye'de faaliyet gösteren dijital yayın platformlarında Şubat ayında en çok izlenen filmler bu listede. Listede başı Amazon Prime Video üzerinden izlenebilen "John Wick: Bölüm 4" çekerken onu Netflix filmi "Kar Kardeşliği" takip ediyor.

Keyifli seyirler!

1. John Wick 4

Orijinal İsmi: John Wick 4

Süre: 170dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Chad Stahelski
Yapımı: 2023 - Almanya , ABD

Platform: Amazon Prime Video

John Wick (Keanu Reeves), High Table'ı yenmenin yolunu keşfediyor. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce Wick'in, dünya çapında ittifaklara ve eski dostlarını düşmana dönüştüren güçlere sahip yeni bir düşmanla yüzleşmesi gerekiyor.

2. Kar Kardeşliği

Orijinal İsmi: Society of the Snow

Süre: 144dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Juan Antonio Bayona
Yapımı: 2023 - ABD , İspanya

Platform: Netflix

Bir ragbi takımını taşıyan uşak, And Dağları'ndaki bir buzulun üzerine düşer. Kazadan sağ kurtulan az sayıdaki yolcu kendilerini dünyanın en zorlu ortamlarından birinde bulur.

3. Top Gun: Maverick

Orijinal İsmi: Top Gun: Maverick

Süre: 131dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Joseph Kosinski
Yapımı: 2022 - ABD

Platform: Netflix & TV+

"Top Gun: Maverick" 1986 yapımı "Top Gun" filminin devamı niteliğinde. Hikaye, usta pilot Maverick'in eğitmen olarak hava kuvvetlerine dönüşü sonrasına odaklanıyor.

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçmaya çalışıyordur. Maverick, Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitmesi gerekince, belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalır. En büyük korkularıyla yüzleşecek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gidecektir.

4. 12 Kızgın Adam

Orijinal İsmi: 12 Angry Men

Süre: 97dk
Tür: Dram
Yönetmen: Sidney Lumet
Senarist: Reginald Rose
Yapımı: 1957 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Genç bir adam babasını öldürme suçuyla yargılanmaktadır.12 tane jüri tartışmak için bir odada toplanırlar.Bu jürilerden 11 tanesi çocuğun suçlu olduğunu söyler ama 8. jüri(HENRY FONDA) suçsuz olduğunu söyler.Diğer jüriler ona kararını değiştirmesinde ısrar etmektedir ama tartışmadan kararını değiştirmeyecektir çünkü boş yere masum bir çocuğu ölüme göndermek istememektedir.Sadece bir odada geçen ve sadece konuşma üzerine yapılmış ve klasikler arasına girmiş Sidney Lumet in başyapıtı, sinema tarihinin en önemli filmleri arasında gösterilmektedir.

5. Süper Mario Kardeşler Filmi

Orijinal İsmi: The Super Mario Bros. Movie

Süre: 93dk
Senarist: Matthew Fogel
Yapımı: 2023 - ABD , Japonya

Platform: Amazon Prime Video

Brooklyn’li tesisatçılar Mario (Chris Pratt) ve erkek kardeşi Luigi (Charlie Day) bir ana su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışırken gizemli bir borudan sihirli, yeni bir dünyaya girerler. Ama kardeşler ayrı düşünce Mario, Luigi’yi bulmak için epik bir maceraya atalır. Mario, Mantar Krallığı sakini Toad’un (Keegan-Michael Key) yardımıyla ve Mantar Krallığı’nın iradesi güçlü yöneticisi Prenses Peach’ten (Anya Taylor-Joy) aldığı bazı eğitimlerle kendi gücünü bulur.

6. American Fiction

Orijinal İsmi: American Fiction

Süre: 119dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Cord Jefferson
Senarist: Cord Jefferson
Yapımı: 2023 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Yazar Thelonious "Monk" Ellison (Jeffrey Wright), son eserinin yayıncılar arasında ilgi görmemesi sebebiyle sinirlenir; o sırada Sintara Golden'ın (Issa Rae) "We's Lives in Da Ghetto" adlı kitabı ise en çok satanlar listesine girerek Monk'u daha da öfkelendirir.

7. Oblivion

Orijinal İsmi: Oblivion

Süre: 124dk
Yönetmen: Joseph Kosinski
Yapımı: 2013 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Askeri bir yönetimin eseri olan bir grup, güvendikleri ve askeri konuda deneyimli olan Jack isimli bir askeri, bir zamanlar isanların yaşadığı “Dünya” isimli gezegene keşif için yollarlar. İnsanların yok olmasından önce bu “Dünya” gezegeninde nasıl yaşadıklarını tespit için gönderilen Jack’in karşına hiç beklemediği sürprizler çıkacaktır. 

8. Parazit

Orijinal İsmi: Gisaengchoong

Süre: 133dk
Tür: Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Bong Joon-ho
Senarist: Bong Joon-ho
Yapımı: 2019 - Güney Kore

Platform: BluTV & MUBI

İşsiz bir genç zengin bir ailenin kızlarına İngilizce dersi vermeye başlar. Zengin ailenin küçük oğullarına bir resim öğretmeni gerektiğinde genç, tanıdığı bir resim öğretmeni olduğunu söyleyerek, sahte bir kimlikle kız kardeşini işe aldırır. Sırada anne ve babası da vardır.

9. Suikast Treni

Orijinal İsmi: Bullet Train

Süre: 127dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Komedi
Yönetmen: David Leitch
Senarist: Zak Olkewicz
Yapımı: 2022 - ABD

Platform: Amazon Prime Video & TV+

Kontrolden çıkan bir takım olayların ardından, işini barışçıl bir şekilde yapmak isteyen, şanssız süikastçı Uğur Böceği (Brad Pitt) için kaderin başka planları vardır. Çünkü Uğur Böceği’nin son görevi onu dünyanın dört bir yanından ölümcül düşmanlarla – hepsi birbiriyle bağlantılı ancak çelişkili hedeflerler – dünyanın en hızlı treninde bir çarpışma rotasına girdiğinde, şimdi trenden sağ çıkmanın bir yolunu bulması gerekmektedir.

10. Soysuzlar Çetesi

Orijinal İsmi: Inglourious Basterds

Süre: 153dk
Tür: Dram , Gerilim , Savaş
Yönetmen: Quentin Tarantino
Senarist: Quentin Tarantino
Yapımı: 2009 - Almanya , ABD , Fransa

Platform: Amazon Prime Video

Aynı günlerda Avrupa’nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından “Piçler” yakıştırmasıyla bilinen Raine’ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir. Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlar.Shasoanna’nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir.