Şu Anda Platformlarda İzleyebileceğiniz En İyi Diziler

Çeşitli platformlardan en beğendiğimiz dizileri sizler için derledik!

Çoğumuz için kablolu televizyonun yerini alan dizi film platformları, pek çok farklı çeşit içeriğiyle izleyicilere zengin bir skala sunuyor. Sizi masallarla günümüzün birleştiği bir dünyaya ışınlayacak " Once Upon a Time"dan başarılı bir şefle mutfakta zaman yarışına sokacak " The Bear"e en beğendiğimiz 10 platform dizisi bu listede!

İyi seyirler.

1. 3 Cisim Problemi

Orijinal İsmi: The Three-Body Problem

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Yönetmen: Derek Tsang
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere , Çin

Platform: Netflix

1960'larda Çin'de alınan önemli bir karar, uzay ve zamanda yankılanarak, günümüzde bir grup bilim insanını tarihin en büyük tehdidiyle yüzleşmeye zorlar.

Dizi, "Game of Thrones" dizisinin yapımcılarının imzasını taşıyor.

2. Muhteşem Bayan Maisel

Platform: Amazon Prime

1958 yılında geçmekte olan dizi, New York’un Yukarı Batı Yakası’nda yaşayan, harika bir aileye sahip sıradan bir ev hanımı olan Miriam ”Midge” Maisel’ın (Rachel Brosnahan) hayatının birden bire nasıl değiştiğini işlemektedir. Mrs. Maisel hayatını tamamen eşi Joel Maisel’a (Michael Zegen) ve eşinin eğlence için yaptığı stand-up gösterilerinin başarısına adamıştır. Eşi Joel Maisel’ın onu terk etmesiyle birlikte Miriam’ın hayatı adeta bir dönüm noktasına girer ve her şey terk edildiği akşam kendisini sahnede başından geçen olayları komik bir şekilde anlatırken, birdenbire alkışları toplamasıyla başlar. 

3. The Bear

Platform: Disney +

Kaliteli yemek dünyasından genç bir şef olan Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), yürek burkan bir ölümün ardından ailesinin sandviç dükkanını işletmek için Chicago'ya gelir. Carmy, restoranı ve kendisini dönüştürmek için savaşırken, zorlu mutfak ekibi sonunda onun için yeni bir aile olur.

4. The White Lotus

Orijinal İsmi: The White Lotus

Tür: Dram , Gizem , Komedi
Yönetmen: Mike White
Senarist: Mike White
Yapımı: 2021 - ABD

Platform: BluTV

HBO yapımı mini dizi "The White Lotus" Hawaii'de seçkin bir otelde tatil yapan misafirlerin bir haftasını konu alan ve sosyal hiciv öğeleri barındıran bir drama. Güler yüzlü çalışanları ve muhteşem manzarasıyla bu mükemmel tatilde her geçen gün karanlık bir karmaşa ortaya çıkmaktadır.

5. Bridgerton

Platform: Netflix

Bridgerton ailesinin her sezon farklı bir kardeşine odaklanan dizide sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. İlk sezonda Londra sosyetesindeki rekabetçi evlilik piyasasına ilk kez giren, nüfuz sahibi Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton'ın hikayesi konu alınıyor. İkinci sezonda ise ailenin en büyüğü Vikont Anthony'nin mükemmel bir eş bulma çabası anlatılıyor. 

6. Fallout

Platform: Amazon Prime

Gelecekte, nükleer katliamın yol açtığı kıyamet sonrası Los Angeles'ta vatandaşlar kendilerini radyasyondan, mutantlardan ve haydutlardan korumak için yeraltı sığınaklarında yaşamak zorunda kalır.

7. The Curse

Orijinal İsmi: The Curse

Yönetmen: Nathan Fielder
Yapımı: 2023 - ABD

Platform: BluTV

Dizi, evli bir çift olan Asher (Nathan Fielder) ve Whitney'in (Emma Stone) hayatlarını konu alıyor. Henüz yeni evli olan çiftin, hayatlarını altüst etmeye başlayan bir lanetle karşı karşıya olduğu iddia ediliyor. Bu arada ikili, yakın zamanda birlikte bir ev geliştirme programı çekmeye başladılar ve çocuk sahibi olmaya çalışıyorlar.

8. Once Upon a Time

Orijinal İsmi: Once Upon a Time

Süre: 43dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yapımı: 2011 - ABD

Platform: Disney +

28 yaşındaki Emma Swan'ın zorluklarla dolu bir geçmişi vardır. Bir gün kendini Maine'in küçük bir kasabasında bulur. Bu kasabada, peri masalları gerçekliğe sahiptir.

9. One Day

Platform: Netflix

1988 yılında Edinburgh'da mezun oldukları gece tanışan Emma ve Dexter'in ertesi gün yolları ayrılır. Fakat yolları tekrar kesişecektir.

10. Outlander

Platform: Netflix

Starz, ünlü kitap serisi Outlander'ı ekranlara uyarlıyor. Sene 1945. Eski bir savaş hemşiresi olan Claire Randall, evine dönmüştür. Tekrar bir araya geldiği eşiyle ikinci bir balayına çıkar. Salisbury Düzlüğü'nde bulunan tarihi taş çemberini ziyaret ederler. Bu taşlardan birine dokunan Claire Randall kendini birden savaş yüzünden yıkılmış ve gruplaşmış sınır baskınlarına maruz kalan İskoçya'da bir yabancı olarak bulur. Sene 1743'tür. Anlayamadığı güçler tarafından zaman içinde geçmişe savrulan Claire Randall, hayatı için tehdit oluşturabilecek mülk sahipleri ve casusların arasına düşmüştür. Cesur bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser, Claire'ye öyle sınırsız bir aşk sunar ki, genç kadın sadakat ve tutku gibi iki zıt duygunun arasında sıkışıp kalır. Farklı zamanlarda yaşayan ve hiç ortak özellikleri olmayan bu iki adam arasında bir seçim yapması gerekmektedir.