Televizyondaki En Yeni Diziler

Televizyondaki en yeni dizileri sizler için derledik! 

Bu sene de diziler açısından oldukça yoğun bir seneydi. ATV, Kanal D, Star TV, Fox gibi kanallar durmaksızın seyirciye izleyecek yeni diziler sunuyor. Tabii bu yoğunluk içerisinde güncel yapımları takip etmek çok da kolay olmayabiliyor. Fakat merak etmeyin, yeni favorileriniz olabilecek dizileri bulmanız için biz buradayız.  

İşte televizyondan takip edebileceğiniz en yeni diziler!

İyi seyirler!

1. Sakla Beni - Star TV

Mete (Uraz Kaygılaroğlu) ve Naz (Asude Selma Kalebek), zengin ve güçlü ailelerin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış ve hayatta her istediklerini elde etmeye alışkın olan gençlerdir. Ancak çocukluklarında ailelerinin verdikleri bir sözle başlayan hikayeleri, zamanla birbirlerinden kopamamaları sonucunda bugün evlilikle taçlanmaya doğru ilerler.

Ancak Naz'ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila (Cemre Baysel), ansızın Mete'nin karşısına çıkar. Bu beklenmedik karşılaşma, Mete'nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. Peki İncila ve Mete arasındaki bu karşılaşma, Naz'ın inatçılığı ile yazdığı hikayenin yönünü değiştirebilir mi?

2. Safir - ATV

Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' dizisi, Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini anlatıyor.

3. Bir Derdim Var - Kanal D

Orijinal İsmi: Bir Derdim Var

Tür: Dram
Yönetmen: Burak Müjdeci
Yapımı: 2023 - Türkiye

Bu yenilikçi dizi, ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışan gençler ve ailelerine umut ışığı tutmayı amaçlıyor. İnsan zihninin sırlarının keşfini yaparken, her zaman meslektaşlarının bir adım önünde olan Doktor Nilüfer (Birce Akalay), cam kırıkları üzerinde yürüyecek ve umudun hayatta her zaman olduğunu görecek. Dr. Nilüfer'in mesleğini tehlikeye atabilecek bir sırrın peşindeki kararlı takibi, uzlaşması güç Savcı Ömer (Mert Fırat) ile büyük bir çatışmaya dönüşecek.

4. Yabani - Fox TV

Orijinal İsmi: Yabani

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Çağatay Tosun
Senarist: Hilal Yıldız
Yapımı: 2023 - Türkiye

Hikaye, köklü bir aileden kaçırılan ve sokaklara düşen bir çocuğun öyküsünü anlatıyor. Yıllar sonra evine döndüğünde yeniden kendini keşfetme mücadelesini konu alıyor.

5. Kirli Sepeti - Fox TV

Orijinal İsmi: Kirli Sepeti

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Ece Erdek Koçoğlu
Yapımı: 2023 - Türkiye

Dizide İstanbul'un zengin muhitlerinden birindeki butik bir sitede çalışan hizmetliler ve iş verenleri arasındaki uçuruma ve iç içe geçmiş hayatlarına tanıklık ediyoruz. Aşka, sırlara ve yalanlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren öyküsü.

6. Yaz Şarkısı - Fox TV

Okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Berfin Nilsu Aktaş) hikayesini konu alıyor.

7. Bambaşka Biri - Fox TV

Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla (Hande Erçel) ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan'ın (Burak Deniz) yollarını kesiştirir. Birbirinden hırslı bu iki kişi, çıkar çatışmaları arasında birbirlerini umutsuzca isteyecekleri bir girdaba düşerler. Kenan, güzel ve kararlı savcıdan ilk görüşte etkilense de Leyla, habercilik hırsı içerisinde bildiklerini kendisine saklayan Kenan'a şüpheci yaklaşır. Bu cinayet ile ilgili Kenan'ı çeken tek şey olayın haber değeri değildir. Kendisini sürekli bu vesileyle tanıştığı savcıdan uzak kalamaz halde bulan Kenan, Leyla'ya daha da yakın olmak için çabalar. Aynı şeyleri Leyla da hissetse de Kenan'ın babasının başsavcı Turan olması da dahil pek çok sebep, onu Kenan'dan uzak durmaya zorlar. Ama Leyla da yavaş yavaş Kenan'a çekilmekten kendini alıkoyamaz.

8. Dilek Taşı - Kanal D

1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı), ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın (Salih Bademci) eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul eder.