Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (5 - 11 Şubat)

Netflix Türkiye 5 - 11 Şubat 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Kül" çekerken onu 2. sırada "Allah Yazdıysa Bozsun" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kül

Orijinal İsmi: Kül

Süre: 100dk
Tür: Dram , Fantastik , Romantik
Yönetmen: Erdem Tepegöz
Senarist: Erdi ışık
Yapımı: 2024 - Türkiye

Zengin, evli bir kadın (Funda Eryiğit) gizemli bir hikayenin kahramanının peşine düşer.

2. Allah Yazdıysa Bozsun

Orijinal İsmi: Allah Yazdıysa Bozsun

Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Barış Yöş
Yapımı: 2022 - Türkiye

Film, aşkı ıskalayarak 30'lu yaşlarına gelen Irmak'ın (Gonca Vuslateri), en yakın arkadaşı Eliz'in (Öznur Serçeler) nişanının akabinde başından geçen olayları konu ediniyor.

3. Top Gun: Maverick

Orijinal İsmi: Top Gun: Maverick

Süre: 131dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Joseph Kosinski
Yapımı: 2022 - ABD

"Top Gun: Maverick" 1986 yapımı "Top Gun" filminin devamı niteliğinde. Hikaye, usta pilot Maverick'in eğitmen olarak hava kuvvetlerine dönüşü sonrasına odaklanıyor.

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçmaya çalışıyordur. Maverick, Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitmesi gerekince, belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalır. En büyük korkularıyla yüzleşecek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gidecektir.

4. Çılgın Hırsız 3

Orijinal İsmi: Despicable Me 3

Süre: 90dk
Yönetmen: Pierre Coffin , Kyle Balda
Senarist: Ken Daurio , Cinco Paul
Yapımı: 2017 - ABD

Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar vermiştir, ancak boş gezmekten çok memnun değildir. Bu bekleyişi sonlandıran olay, Dru adında bir ikiz kardeşi olduğunu yıllar sonra öğrenmesi olacaktır. Bu çok zengin, başarılı ve fazla güleryüzlü kardeşinin bir isteği vardır: Ailenin nesillerden beri devam eden 'kötülük' geleneğini sürdürerek son bir büyük soygun gerçekleştirmek ve bunu birlikte yapmak... Başlarda teklife soğuk yaklaşan Gru, Dru'nun bu iş için nasıl hazırlıklı ve hevesli olduğunu görünce fikir değiştirecektir.

5. Şeytan Marka Giyer

Orijinal İsmi: The Devil Wears Prada

Süre: 109dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: David Frankel
Yapımı: 2006 - ABD

New York moda dünyasının göz alıcı karmaşasında , 0 bedenli muhteşem kadınlar içindeyken saçınızın kötü olduğu bir gün iş hayatınızın sonu olabilir. İşte Runway Dergisi bu inanılmaz cehennemin tam ortasıdır. Miranda Priestly (Meryl Streep) ise moda dünyasının en güçlü kadını Runway'in korku salan kraliçesi kendisine bir asistan alacaktır. Milyonlarca kızın hayatını verebileceği bir iş ise sıradan bir New York'lu olan Andy Sachs (Anne Hathaway) için göz kırpmaktadır. Yapacağı iş kesinlikle kendisine saygısı olmayan insanların yapabileceği türden, yaşamı bırakıp çalışmaya dayalı bir tür Miranda köleliğidir.

6. Çılgın Hırsız

Orijinal İsmi: Despicable Me

Süre: 94dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Yapımı: 2010 - ABD

Renk renk çiçeklerle çevrili, güleryüzlü komşuluk ilişkilerinin sürdüğü banliyöde, bu yaşantıyı bozacak bir sır saklıdır. Banliyönün en bakımsız ve çirkin evinde yaşayan Gru, küçük köleleri ile birlikte dünyanın kaderini değiştirecek bir plan yapmaktadır. Gru, dünyanın uydusu Ay'ı çalmaya karar vermiştir. Üç küçük yetim olan Margo, Edith ve Agnes, bu kötü kalpli adamla karşılaştıklarında ise, hiç kimsenin göremediği bir ayrıntıyı fark ederler: Gru onlar için potansiyel bir baba adayıdır.

7. Çılgın Hırsız 2

Orijinal İsmi: Despicable Me 2

Süre: 111dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Senarist: Ken Daurio , Cinco Paul
Yapımı: 2013 - ABD

"Çılgın Hırsız" serisinin devam filmi bol kahkahalarla birlikte geri dönüyor

8. Çöl Avcıları

Orijinal İsmi: Badland Hunters

Süre: 108dk
Yönetmen: Yang Myeong-heon
Yapımı: 2024 - Güney Kore

Yıkıcı bir depremin ardından kanunsuz ve çorak bir şehre dönen Seul'da korkusuz bir avcı (Ma Dong-seok), çılgın bir doktorun kaçırdığı genci kurtarmak için harekete geçer.

9. Minyonlar

Orijinal İsmi: Minions

Süre: 91dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Kyle Balda , Pierre Coffin
Senarist: Brian Lynch
Yapımı: 2015 - ABD

Tarihin başlangıcından itibaren varolan minionlar, çağlar boyunca tek bir amaca sahip olmuştur: Kötü bir efendiye hizmet etmek. Bu uğurda dinozorlardan Firavun'a, Napolyon'dan Dracula'ya pek kişiyi deneseler de hepsinin sonu yok olmak olur. Sonunda Antarktika'ya yerleşip insandan uzak bir yaşam kurarlar. Ancak 1960'lı yıllar geldiğinde bir grup maceracı minion, Amerika'ya gider ve kendilerine yeni efendiler aramaya başlarlar.

10. Evde Tek Başına

Orijinal İsmi: Home Alone

Süre: 103dk
Tür: Aile , Komedi
Yönetmen: Chris Columbus
Senarist: John Hughes
Yapımı: 1990 - ABD

Ailesinden nefret eden Kevin aldığı ceza üzerine geceyi çatıkatında geçirir yalnız ertesi gün uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını farkeder. Başta panikleyen Kevin bunun fırsat olduğunu çok geçmeden anlar ve yalnızlığın tadını çıkarmaya başlar. Eve gözlerini dikmiş olan 2 hırsızı evden uzaklaştırmak artık Kevin'a düşmüştür...