TV+ Platformundaki En İyi Filmler!

TV+ Platformundaki en iyi filmleri sizler için derledik!

TV+ Platformunda izleyebileceğim en iyi film hangisi? Hepimiz bu soruyu kendimize sorduk, ancak sonraki 15 dakikayı yayın servisinin garip derecede özgün tür menülerinde kaybolup sürekli değişen trend menülerinden sıkılmakla geçirdik. TV+'ın devasa film kataloğu her geçen gün genişlemeye devam ediyor.

İşte sizin için seçtiğimiz, TV+'ın en iyi filmleri!

İyi seyirler!

1. Top Gun: Maverick

Orijinal İsmi: Top Gun: Maverick

Süre: 131dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Joseph Kosinski
Yapımı: 2022 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

"Top Gun: Maverick" 1986 yapımı "Top Gun" filminin devamı niteliğinde. Hikaye, usta pilot Maverick'in eğitmen olarak hava kuvvetlerine dönüşü sonrasına odaklanıyor.

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçmaya çalışıyordur. Maverick, Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitmesi gerekince, belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalır. En büyük korkularıyla yüzleşecek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gidecektir.

2. Yıldızlararası

Orijinal İsmi: Interstellar

Süre: 169dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Macera
Yönetmen: Christopher Nolan
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

TV+'ta şimdi izle!

Filmin geçtiği yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot-kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır.

3. Kanlı Elmas

Orijinal İsmi: Blood Diamond

Süre: 143dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Edward Zwick
Yapımı: 2006 - Almanya , ABD

TV+'ta şimdi izle!

1990’larda Sierra Leone’de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu “Blood Diamond Kanlı Elmas” Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy’nin hikayesi. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir.

4. Aşıklar Şehri

Orijinal İsmi: La La Land

Süre: 128dk
Yönetmen: Damien Chazelle
Senarist: Damien Chazelle
Yapımı: 2016 - ABD , Hong Kong

TV+'ta şimdi izle!

Oyuncu olabilme hayaliyle yanıp tutuşan Mia ile klasik cazı günümüzde sürdürmeye çalışan Sebastian trafiğin sıkışık olduğu bir gün tanışırlar. İkisinin de hayallerinin gerçeğe dönüşmesi imkansız gibidir. Ancak büyük cesaret gerektiren hayalleri ve aralarında başlayan aşk, ikiliye adeta büyülü bir dünyanın kapılarını açacaktır.

5. Diriliş

Orijinal İsmi: The Revenant

Süre: 157dk
Tür: Dram , Macera , Western
Yapımı: 2015 - ABD , Hong Kong , Kanada , Tayvan

TV+'ta şimdi izle!

İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass bugün Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir av gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölümcül bir şekilde yaralanır. Hayatta kalma umudu çok zayıf olan Glass, ekipte yer alan John Fitzgerald tarafından vahşi doğada ölüme terkedilir, oğlu da öldürülür. Müthiş bir dayanma gücüyle hayatta kalmayı başaran Glass, oğlunu öldüren Fitzgerald'dan intikamını alabilmek için zorlu bir yolculuğa başlar.

6. Sound of Metal

Orijinal İsmi: Sound of Metal

Süre: 120dk
Tür: Dram , Müzikal
Yönetmen: Darius Marder
Senarist: Darius Marder
Yapımı: 2019 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

Ruben ve kız arkadaşı Lou, karavanları ile dolaşan ve bu sırada gittikleri yerlerde konser veren iki müzisyendir. Lou mikrofonun başındayken Ruben bateri çalar. Ruben’in hayatı bir gün sadece boğuk bir vızıltı duymasıyla altüst olur. Doktor Ruben’e işitme kaybı yaşadığını ve kısa bir süre sonra sağır olacağını söyler. Sessiz geleceği ile yüzleşmek zorunda kalan Ruben, hayatını nasıl şekillendireceği konusunda karar vermek zorunda kalır.

7. Yeşil Yol

Orijinal İsmi: The Green Mile

Süre: 189dk
Tür: Dram , Fantastik , Suç
Yönetmen: Frank Darabont
Yapımı: 1999 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

Bir hapishanede gardiyanlık yapan Paul Edgecomb'un görevi, hücrelerinden alınan idam mahkumlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkumu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb onunla yakınlaştıkça artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaya başlayacaktır. 

8. Dövüş Kulübü

Orijinal İsmi: Fight Club

Süre: 139dk
Tür: Dram
Senarist: Jim Uhls
Yapımı: 1999 - Almanya , ABD

TV+'ta şimdi izle!

Uykusuzluk sorunu çeken bir ofis çalışanı ve tasasız bir sabuncu gizli bir dövüş kulübü kurarlar. Bu kulüp, kısa bir süre sonra beklediklerinden çok daha fazlasına dönüşecektir.

9. Güneş İmparatorluğu

Orijinal İsmi: Empire Of The Sun

Süre: 153dk
Tür: Dram , Savaş , Tarih
Yönetmen: Steven Spielberg
Yapımı: 1987 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

Jim Graham, aristokrat İngiliz ailesiyle Şanghay'da iyi şartlarda bir hayat sürmektedir. Fakat İkinci Dünya Savaşı'nın bütün dünyayı saran dehşetinden Şanghay da kurtulamaz ve Japonya tarafından işgal edilir. İşgal sonucu değişen bütün hayatlar gibi Graham ailesinin düzeni de alt üst olur. Ailesinden koparılarak, Japonya'daki bir toplama kampına götürülen Jim, sahip olduğu hayal gücü ve cesaretle yaşadığı korkunç ortamı, başrol oyuncusu olduğu bir maceranın parçası haline getirmeye, oynadığı bir oyuna dönüştürmeye çalışır. Ama koşulların taviz vermez sertliği, bir çocuğun hayal gücünün baş edemeyeceği kadar zorludur.

10. İyi Adamlar

Orijinal İsmi: The Nice Guys

Süre: 116dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Shane Black
Senarist: Shane Black
Yapımı: 2016 - ABD

TV+'ta şimdi izle!

1970'lerin Los Angeles'ında eski bir porno yıldızının intiharı ve bu intiharın soruşturulması çevresinde gelişen olayları anlatan bir yapım.